Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Δικαστήριο Εμβολίων αποζημιώνει με εκατομμύρια δολάρια 2 αυτιστικά παιδιά

Αθόρυβα και χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες, το ομοσπονδιακό Πρόγραμμα Αποζημιώσεων για Τραυματισμούς από τον Εμβολιασμό (Federal Vaccine Injury Compensation Programm (VICIP) ή ακριβέστερα το δικαστήριο (απάτη) κυρώσεων του Αμερικανικού κονγκρέσου του οποίου ο μοναδικός σκοπός είναι να προστατεύσει τη βιομηχανία εμβολίων από την ευθύνη για τους τραυματισμούς και τις φρικτές συνέπειες των εμβολίων, έχει ουσιαστικά παραδεχτεί ότι τα εμβόλια προκαλούν αυτισμό.

5 όπλα κατά της παιδικής παχυσαρκίας

Τέσσερα στα δέκα Ελληνόπουλα είναι υπέρβαρα. Τα παιδιά που είναι παχύσαρκα έχουν 80% πιθανότητες να παραμείνουν παχύσαρκα και στην ενήλικη ζωή τους
της δρος ΓΛΥΚΕΡΙΑΣ ΨΑΡΡΑ, κλινικής διαιτολόγου – διατροφολόγου (Χαροκόπειο, Ορθοβιοτική)

Τι δείχνει το χρώμα των ούρων για την υγεία μας

Ποια χρώματα μαρτυρούν σοβαρά προβλήματα του οργανισμού
Το διάγραμμα που σχεδίασαν οι επιστήμονες από το ιατρικό κέντρο «Cleveland Clinic» των Η.Π.Α, δείχνει όλες τις πιθανές αποχρώσεις που μπορεί να έχουν τα ούρα μας, αναφέρει ποιες κινούνται σε φυσιολογικό πλαίσιο και ποιες όχι, ενώ δίπλα σε καθεμία αναγράφεται το πρόβλημα υγείας που πιθανότατα να υπάρχει.

Γιατί ο εγκέφαλός μας προτιμάει τις λίστες;

Κάθε φορά που ερχόμαστε αντιμέτωποι με νέες πληροφορίες, ο εγκέφαλός μας προσπαθεί αμέσως να καταλάβει τι είναι αυτό που έχει μπροστά του και να βγάλει κάποιο συμπέρασμα, έτσι ώστε να αποφασίσει –δηλαδή εμείς- αν είναι κάτι που έχει ενδιαφέρον, ή αν θα πρέπει να… προχωρήσουμε παρακάτω.
Όλα γίνονται αυτόματα και στιγμιαία. Δεν συνειδητοποιούμε καν ότι έχουμε κάνει μια επιλογή, ότι έχουμε ήδη πάρει μια απόφαση μέσα στο μυαλό μας και ότι έχουμε επιλέξει τον έναν ή τον άλλο δρόμο.

Η ιστορία και τα είδη του μασάζ

Είναι συνήθης η εσφαλμένη αντίληψη ότι το μασάζ καθιστής στάσης είναι νέο στην ιστορία των μεθόδων-θεραπειών που καταπιάνονται με το σώμα. Εν αντιθέσει, το μασάζ προσφέρεται εδώ και πολλά χρόνια κατόπιν “συνταγής” σε διάφορες μορφές και σε αυτές περιλαμβάνεται και το μασάζ καθιστού τύπου.

Πόση Νερού: Η αποτελεσματικότερη θεραπευτική αγωγή

Η αφυδάτωση είναι ίσως το συνηθέστερο αλλά και λιγότερο αναγνωρισμένο πρόβλημα στις σύγχρονες κοινωνίες. το αλκοόλ, ο καφές, το τσάι και τα ανθρακούχα ροφήματα έχουν γίνει η καθιερωμένη επιλογή για την ικανοποίηση δίψας, ιδίως για τα νεαρά άτομα.

Το σουσάμι είναι ανώτερο από τα παυσίπονα

Μια  αξιοσημείωτη νέα μελέτη που δημοσιεύεται στο International Journal of Rheumatic Diseases επιβεβαιώνει ότι τα τρόφιμα δεν είναι μόνο φάρμακα , αλλά μερικές φορές ανώτερα και από αυτά .

Το πλαστικό φαγητό μειώνει το IQ των παιδιών

Τα παιδιά που καταναλώνουν συχνά “πλαστικό” φαγητό έχουν χαμηλότερο δείκτη νοημοσύνης σε μεγαλύτερη ηλικία συγκριτικά με άλλα που καταναλώνουν φαγητό από φρέσκα υλικά, υποστηρίζει τώρα νέα μελέτη.Ευφυία στο… πιάτο

10 τρόφιμα που δεν πρέπει να μπαίνουν στο ψυγείο

Μπορεί όλοι από συνήθεια και θεωρώντας ότι είναι το καλύτερο να αποθηκεύουμε τα πάντα στο ψυγείο, ωστόσο, όχι μόνο οι συνθήκες που επικρατούν εκεί δεν είναι οι ιδανικότερες για όλα τα τρόφιμα αλλά υπάρχουν και κάποια που απαγορεύεται να μπαίνουν στο ψυγείο.
Τα τρόφιμα που δεν πρέπει να μπαίνουν στο ψυγείο, είναι τα εξής: