|
Dr. Δημήτρης Τσουκαλάς, MD Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Universita' degli Studi di Napoli, Federico II Πρόεδρος του European Institute of Nutritional Medicine, E.I.Nu.M
Ενώ σήμερα έχουμε στη διάθεση μας περισσότερο φαγητό παρά ποτέ στην ιστορία του ανθρώπου, στην πραγματικότητα λιμοκτονούμε. Πως μπορεί να συμβαίνει αυτό;
Ας εξετάσουμε τους δύο βασικούς λόγους για τους οποίους τρώμε, πέρα απο την απόλαυση.
- Ο πρώτος είναι η πρόσληψη θερμίδων και - Ο δεύτερος η πρόσληψη θρεπτικών συστατικών
Οι θερμίδες αφορούν απλά στην ποσότητα ενέργειας που περιέχει μια τροφή. | |