Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015
Η Αύξηση παχυσαρκίας στη μέση ηλικία επιβαρύνει τον κίνδυνο για εμφάνιση της Alzheimer's...
H κατανάλωση κρέατος & ψαριού είναι ωφέλιμη για την υγεία μας ή είναι μύθος;
Το κείμενο που ακολουθεί, είναι από συνέντευξη της Διαιτολόγου Mαρίας Παπαβασιλείου, που δημοσιεύθηκε πρόσφατα στο ιταλικό περιοδικό Padri Sacramentini Il Cenacolo, σχετικά με την φυτική διατροφή. Απαντήθηκαν χρήσιμες ερωτήσεις ως προς τα οφέλη της κατανάλωσης βιολογικού κρέατος, τα Ω3 του ψαριού, αλλά και για την αναγκαιότητα κατανάλωσης ζωικών ή όχι όπως το κρέας και τα γαλακτοκομικά, κατά την παιδική ηλικία
Εγγραφή σε:
Αναρτήσεις (Atom)