Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Αποτοξίνωση: 18 τρόπου να βγάλεις τις τοξίνες από το σώμα και το σπίτι σου

Φαντάσου την ημέρα που θα ξυπνάς χωρίς πονοκέφαλο και τοξίνες στον οργανισμό σου, γεμάτος ενέργεια και έχοντας χορτάσει έναν καλόν ύπνο. "Αδύνατο", σκέφτεσαι. Ε λοιπόν, αναθεώρησε, ή ακόμα καλύτερα, δες τι πρέπει να κάνεις για να το καταφέρεις.

Αποτοξίνωση Ήπατος και Χολής

Η αποτοξινωση διαρκεί μία εβδομάδα και γίνεται πάντα κατά την χάση-ελάττωση της σελήνης


Πρέπει να γίνει συνέχεια για 6 έως 12 μήνες ανάλογα με τους χολόλιθους.


Συνιστάται τουλάχιστον 6 έως 8 μήνες για μεγάλα αποτελέσματα. Από την μία αποτοξίνωση στην άλλη μεσολαβούν τρεις εβδομάδες


Ο υδροκαθαρισμός του παχέως εντέρου είναι πολύ χρήσιμος.

Δείτε τη σχέση του Συκωτιού, των τοξινών του και της Ψυχικής σας διάθεσης

Το ήπαρ, τό ογκωδέστερον αλλά και σπουδαιότατον αυτό όργανον, παραλαμβάνει τις θεραπευτικές ουσίες πού φέρνει τό αίμα άπό τό έντερον, τις επεξεργάζεται, τις διαχωρίζει, τις μετασχηματίζει καί τότε, καταλλήλους πλέον, τις μεταφέρει τό αίμα στά διάφορα όργανα του σώματος.

Γρήγορη διάγνωση εμφράγματος στις γυναίκες με τεστ τροπονίνης

Πολλά «γυναικεία» εμφράγματα είναι σιωπηλά, δηλαδή δεν δίνουν συμπτώματα και άρα είναι δύσκολο να διαγνωστούν και να ληφθούν προληπτικά μέτρα. Όμως τώρα, ένα νέο απλό αλλά ευαίσθητο τεστ αίματος μπορεί να σώσει πολλές γυναίκες που υφίστανται καρδιακή προσβολή.

Οι καναπέδες έχουν τα περισσότερα μικρόβια στο σπίτι

Οι καναπέδες έχουν 19.200 μικρόβια ανά 100 τετραγωνικά εκατοστά στα «μπράτσα» τους, δηλαδή 12 φορές περισσότερα μικρόβια απ’ όσα η λεκάνη της τουαλέτας. Ενώ η κονσόλα των παιχνιδιών που έχουν τα παιδιά και πιο συγκεκριμένα το χειριστήριο έχει 5 φορές περισσότερα απ’ ό,τι η λεκάνη της τουαλέτας.
Τα ευρήματα αυτά προέρχονται από έρευνα της Unicef και της εταιρείας απολυμαντικών Domestos, που πήραν δείγματα από διάφορα αντικείμενα καθημερινής χρήσης.

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο βοηθάει στη διακοπή του καπνίσματος

Μια μελέτη δείχνει ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο μπορεί να βοηθήσει στη διακοπή του καπνίσματος. Όπως αναφέρουν νεοζηλανδοί ερευνητές στην επιθεώρηση «The Lancet».
Στη μελέτη συμμετείχαν συνολικά 657 καπνιστές που επιθυμούσαν να κόψουν το κάπνισμα. Σε περίπου 300 από αυτούς δόθηκαν ηλεκτρονικά τσιγάρα με προμήθειες για 13 εβδομάδες, ενώ άλλοι τόσοι υποβλήθηκαν σε θεραπεία υποκατάστασης νικοτίνης με αυτοκόλλητα επιθέματα. Μια μικρότερη ομάδα των 73 ατόμων αποτέλεσε την ομάδα ελέγχου και χρησιμοποίησε ηλεκτρονικό τσιγάρο χωρίς νικοτίνη.

Το παραμύθι του πράσινου καφέ. Written by Μανώλης Μανωλαράκης Διαιτολόγος Διατροφολόγος Διατροφικοί μύθοι

Ένα ακόμα μαγικό συστατικό κατά της παχυσαρκίας, έχει εμφανιστεί στο προσκήνιο τον τελευταίο καιρό. Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην εκπομπή του Dr Oz (τυχαίο; Δεν νομίζω!) και από τότε πολυάριθμα σκευάσματα που το περιέχουν, έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά ισχυριζόμενα ότι έχουν εγγυημένα θαυματουργά αποτελέσματα.