Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Πράσινο τσάι, σύμμαχος υγείας και ευεξίας

Eδώ και αιώνες η κατανάλωση του πράσινου τσαγιού είναι διαδεδομένη σε όλον τον κόσμο. Θεωρείται ένα ευεργετικό αφέψημα με ιδιότητες που κάνουν καλό σε όλον τον οργανισμό. Διαβάστε στο health4you όλα τα πρόσφατα επιστημονικά δεδομένα που κρύβονται στο ποτήρι σας.

Συνταγές: Ισχυρά φυσικά ελιξήρια για πληθώρα προβλημάτων υγείας

Ξερόβηχας: Επιθέματα ζεστά κρύα εναλλάξ. 3 λεπτά ζεστά και 1 λεπτό κρύα, το κάνουμε για 10 λεπτά, τρεις φορές την ημέρα. 
Μπορούμε και πάνω από τα ρούχα με το σεσουάρ ζεστό κρύο εναλλάξ.
Βήχας με φλέμματα: κάνουμε τσάι με λιναρόσπορο. Επειδή είναι άγευστο το τσάι με λιναρόσπορο προσθέτουμε και ένα αρωματικό βότανο. Πίνουμε ένα φλιτζάνι τσάι τρεις φορές την ημέρα..
Βήχας: Σε ένα μεγάλο σχετικά ρεπάνι κάνουμε μία τρύπα και βάζουμε μέσα μέλι. Με ένα καλαμάκι ρουφάμε το ζουμί

Ιγμορίτιδα: Μάθετε το γιατροσόφι που βρίσκεται στην κουζίνα σας

Η χρόνια ιγμορίτιδα είναι μια κοινή κατάσταση κατά την οποία οι κοιλότητες γύρω από τις ρινικές διόδους ( ιγμόρεια ) αναπτύσσουν φλεγμονή και πρήζονται, για τουλάχιστον οκτώ εβδομάδες , παρά τις προσπάθειες θεραπείας . Επίσης είναι γνωστή ως χρόνια ρινοκολπίτιδα και εάν πάσχετε από χρόνια ιγμορίτιδα , μπορεί να είναι δύσκολο να αναπνεύσετε από τη μύτη σας . Η περιοχή γύρω από τα μάτια και το πρόσωπό σας μπορεί να την αισθάνεστε πρησμένη ή μπορεί να πόνο ή πονοκέφαλο.