Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Φυσική Θεραπεία Ασθενειών (Μέρος 2ο)

Φυσική Θεραπεία Ασθενειών (Μέρος 1ο)...

19-2-2011 Ποια ειναι η καλη διατροφη (Μουρουτης Κ.).mp4

✴Ντοκιμαντέρ✴ Τρώμε ψέματα! Full {Κουτί της Πανδώρας}

ΤΡΟΦΗ Α.Ε.

Αυτοκτονώντας Με Το Πιρούνι Μας (Ντοκιμαντέρ)

(Greek) McDonalds Το Ντοκιμαντέρ - Super Size Me

Καρκίνος, συστημα,για το χρημα ολα .3 Δρ. Μουρούτης.

Καρκίνος, συστημα,για το χρημα ολα .2 Δρ. Μουρούτης.

Καρκίνος, συστημα,για το χρημα ολα .1 Δρ. Μουρούτης.

Η ”σιωπηλή” επιδημία… Οι γιατροί είναι η τρίτη κύρια αιτία θανάτου.

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΠΙΝΟΥΜΕ σκευάσματα τύπου COLA.

Όταν πίνουμε αναψυκτικά τύπου κόλα, 
Τα πρώτα 10 λεπτά:
10 κουταλιές ζάχαρης εισχωρούν στο σύστημά σας (100% της προτεινόμενης ημερήσιας χρήσης). Ο λόγος που δεν κάνετε αμέσως εμετό από την υπερβολική δόση ζάχαρης είναι το φωσφορικό οξύ που κόβει την γεύση και σας επιτρέπει να κρατήσετε το αναψυκτικό στο στομάχι σας.

20 λεπτά: Το ζάχαρο σας προκαλεί μια έκρηξη ινσουλίνης. Το συκώτι σας ανταποκρίνεται σε αυτό , μετατρέποντας όση ζάχαρη μπορεί σε λίπος (και υπάρχει πολύ ζάχαρη αυτή τη στιγμή) 

Επικίνδυνο κοκτέιλ 20 χημικών ουσιών σε ένα ποτήρι γάλα!

Ένα ποτήρι γάλατος μπορεί να περιέχει ένα κοκτέιλ μέχρι και 20 παυσίπονων, αντιβιοτικών και αυξητικών ορμονών, σύμφωνα με μία πρόσφατη επιστημονική μελέτη για τη διεξαγωγή της οποίας χρησιμοποιήθηκε ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο τεστ. Το πλήθος των χημικών ουσιών που εντοπίστηκαν σε δείγματα γάλατος της αγελάδας, της αίγας και του μητρικού γάλακτος χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση ασθενειών σε ζώα και ανθρώπους.

Δείτε τι τρώμε: Το σοκαριστικό «αθάνατο» burger των McDonald’s!

Ἐλᾶτε, κοπιᾶστε… Ἐλπίζω νὰ σᾶς ἔχῃ ἀνοίξῃ ἡ ὄρεξις γιὰ καλά, διότι σκοπεύω νὰ σᾶς τὴν …κόψω!!!
Ἕνα ἐνδιαφέρον καὶ ταὐτοχρόνως ἁπλούστατον «πείραμα» ποὺ ἔκανε ἡ Karen Hanrahan, ἀπέδειξε σὲ ὅλους μας, τὸ πόσο …πλαστικὰ εἶναι τὰ τρόφιμα ποὺ σερβίρονται στὰ ταχυφαγεῖα. 
Ἀπὸ μίαν σκοπιὰ τὸ γνωρίζαμε. Ἀλλὰ οὐσιαστικῶς τὸ νὰ μὴν ἀπέχουμε ἀπὸ τέτοιου εἴδους τροφή, μᾶς καθιστᾷ συνεργοὺς στὴν διατήρησί τους. Διότι ἐὰν αὐτὰ δὲν ἔχουν πελάτες, τότε πῶς θά συντηρηθοῦν;

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ.

PF LouisLearn 
Τα εμβόλια έχουν βασιστεί επάνω σε μια φαρμακευτική απάτη για πάνω από εκατό χρόνια! 
Η έννοια του εμβολιασμού για ανοσοποίηση ξεκίνησε το 1796, όταν ένας Άγγλος φαρμακοποιός ο Edward Jenner εισήγαγε πύον από δαμάλια κάτω από το δέρμα ενός οκτάχρονου αγοριού. Ο Jenner βάσισε το πείραμα του σε αβάσιμες φήμες ότι ο καθένας που είχε βιώσει την δαμαλίτιδα θα αποκτούσε ανοσία απέναντι στην ευλογιά.

Τρώμε κρέας «ντοπαρισμένο» με Αντιβιοτικά – (Έρευνα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων).

Σούπερ βακτηρίδια τα οποία δυνάμωσαν «τρώγοντας» αντιβιοτικά απειλούν την υγεία μας!
Οι επιστήμονες ανέλυσαν 428 ακατέργαστα δείγματα ωμού κρέατος (αρνί, κατσίκι, χοιρινό, βόειο και κοτόπουλο). Οι παθογόνοι μικροοργανισμοί που απομονώθηκαν εξετάστηκαν ως προς την ευαισθησία τους σε 19 κοινά αντιβιοτικά που χορηγούνται σε ανθρώπους.

Το απόλυτο φάρμακο για να γλυτώσετε από καρδιοπάθειες, καρκίνο & έλκος στομάχου!

Ανεβάστε την Θερμοκρασία, να χτυπήσει Κόκκινο. … 
«… στα 35 χρόνια που ασκώ την ιατρική δεν έχω χάσει ούτε έναν ασθενή από καρδιακή προσβολή!» Αυτή είναι μια εκπληκτική δήλωση, αλλά ο Dr. John Christopher την κάνει με εμπιστοσύνη σε αυτό που λέει.
“..Εάν ακόμη αναπνέουν τους δίνω ένα φλιτζάνι τσάι από cayenne (ένα κουταλάκι του γλυκού σε καυτό νερό), και μέσα σε λίγα λεπτά ξαναγυρίζουν στην ζωή!”

Κύμινο: Οι θεραπευτικές του ιδιότητες

Η λατινική ονομασία του βοτάνου είναι Cuminum cyminum (Κούμινον το κύμινον) και ανήκει στην οικογένεια των Σκιαδανθών. Στη χώρα μας το συναντούμε και με το όνομα αρτύσια.
Είναι φυτό μονοετές που μπορεί να φτάσει σε ύψος τα 30 εκατοστά. Κατάγεται από την Εγγύς Ανατολή και την Αίγυπτο. Τα φύλλα του είναι τριχωτά και τα άνθη του έχουν λευκό χρώμα, ενώ μοιάζουν με εκείνα του κάρβι.

Κανέλα. Το φυσικό όπλο κατά του ζαχάρου!

Σύμφωνα με μια ενδιαφέρουσα έρευνα Αμερικανών επιστημόνων, οι οποίοι αναζήτησαν το καλύτερο φυσικό αντίδοτο στην ινσουλίνη, «πρωταθλήτρια» στον αγώνα των φυσικών συστατικών κατά του διαβήτη τύπου 2 αναδείχθηκε η κανέλα. Η μελέτη δημοσιεύτηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Diabetic Medicine. 

Όταν το καρότο θεραπεύει!

Ιστορικά, το καρότο καλλιεργήθηκε για πρώτη φορά στο Αφγανιστάν και ήταν γνωστό στην αρχαιότητα. Στην αρχαία Ελλάδα, λέγεται ότι ο Ιπποκράτης το χρησιμοποιούσε ως τονωτικό για το στομάχι και ο Γαληνός ως θεραπεία για το πρήξιμο στο στομάχι
Το καρότο είναι θρεπτικό και θεραπευτικό.
Σχετικές πληροφορίες δίνει στο www.Life2day.gr η Αθηνά Ρούντου-Κλινική Διαιτόλογος – Διατροφολόγος, BSc Επιστημονική Υπεύθυνη ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ.
Στη Κρήτη, κατά τους ρωμαϊκούς χρόνους, οι σπόροι του καρότου χρησιμοποιήθηκαν για τον περίφημο τότε «Μιθριδάτη», που προστάτευε από την επίδραση κάθε είδους δηλητηρίου.

Κρεμμύδι, το ταπεινό, κατά ζαχάρου, καρκίνου, οστεοπόρωσης και άλλων πολλών.

Οι αρχαίοι μας Έλληνες τιμούσαν αρκούντως το κρεμμύδι, μιας και, εκτός των άλλων χρήσεων, αποτελούσε σταθερό συστατικό του πρωινού τους (ακράτισμα).
Ο αρχαίος κόσμος, καλλιεργούσε το κρεμμύδι, όχι μόνο για την άρτυση των φαγητών αλλά και για τις φαρμακευτικές του ιδιότητες, που οφείλονται μάλλον στην μεγάλη περιεκτικότητά του σε ιώδιο και θειάφι. Στις μέρες μας, μπορεί να αποτελεί ένα κοινότατο υλικό μαγειρικής, αλλά οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν πόσο σημαντική είναι η διατροφική του αξία. Τα τελευταία χρόνια, επιστημονικές μελέτες καταδεικνύουν ότι η κατανάλωσή του μπορεί να ωφελήσει την υγεία μας με πολλούς τρόπους: Είναι φτωχό σε θερμίδες και νάτριο, ενώ δεν έχει χοληστερίνη.

Μπρόκολο: ένα από τα ισχυρότερα σταυρανθή λαχανικά του πλανήτη μας!

Πίνακας Διαθρεπτικής Αξίας
Μερίδα: 100 γρ.
ποσότητα ανά μερίδα:
θερμίδες 34
θερμίδες από Λίπος 3 (10%)
% ΣΗΔ Συνιστώμενη Ημερήσια Δοσολογία (ΣΗΔ) βασισμένη σε δίαιτα 2.000 θερμίδων
οι τιμές υπάρχει περίπτωση να μην είναι 100% ακριβείς

Σπανάκι: ατσαλώνει τον οργανισμό!

Το σπανάκι είναι ένα από τα πλουσιότερα σε θρεπτικά συστατικά πράσινα φυλλώδη λαχανικά. Ένα φλιτζάνι βρασμένο σπανάκι υπερκαλύπτει τις ημερήσιες ανάγκες του οργανισμού μας σε βιταμίνες Α και Κ.