Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Το συκώτι μας, μας εξομολογείται και μας συμβουλεύει…

ΤΟ ΣΥΚΩΤΙ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ
ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ, ΛΕΕΙ ΣΩΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. 
Tο συκώτι μας μάς λέει….. 
Το Συκώτι μας είναι η Ζωή μας….. Το προσέχουμε για να έχουμε ή…
Βέβαια, μόνο όταν γνωρίζουμε Τι κάνει το Συκώτι μας για τη Ζωής μας, θα μάθουμε να το Αγαπάμε και να το Φροντίζουμε όσο χρειάζεται για να ζήσουμε μια φυσιολογική Ζωή!
Ακούστε λοιπόν Τι κάνει και Πώς λειτουργεί το Ήπαρ, ως ένα θαυματουργό Εργοστάσιο Επεξεργασίας που καλλιεργεί όλες τις απαραίτητες Ουσίες που χρειάζεται ο Οργανισμός μας για να Λειτουργήσει, και Πώς παράλληλα φιλτράρει όλες τις τοξικές ουσίες που δεχόμαστε κάθε μέρα από το Περιβάλλον και από το στόμα μας!

Τα φαρμακευτικά φυτά υπό διωγμό! Η παγκόσμια υγεία στο βωμό του κέρδους...

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσουν οι άνθρωποι για το κέρδος; Που μας οδηγούνε οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής ένωσης;
Οργανισμός-σφραγίδα, που εργάζεται, απροκάλυπτα πλέον, μόνον για τα συμφέροντα των φαρμακοβιομηχανιών, έχει καταντήσει ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκου, που υποτίθεται ότι είναι ο αρμόδιος κοινοτικός φορέας που φέρει την ευθύνη για την καταλληλότητα ή μη των φαρμακευτικών σκευασμάτων για ανθρώπινη χρήση, που διοχετεύονται στην ευρωπαϊκή αγορά.
Γεγονός που, όπως τονίζεται ιδιαίτερα, σε πρόσφατο Ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου, με βάση το οποίο δεν εγκρίθηκε, για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο προϋπολογισμός του ΕΟΦ για το 2009, δημιουργεί «αμφιβολία για την πραγματική ανεξαρτησία του Οργανισμού», αλλά και ανησυχία για το αν «η αξιολόγηση των φαρμάκων για ανθρώπινη χρήση», που διοχετεύονται σωρηδόν στην ευρωπαϊκή αγορά, «γίνεται από ανεξάρτητους και καταρτισμένους εμπειρογνώμονες». 

7 πόνοι που δεν πρέπει ποτέ να αγνοείς.

Σε κανέναν δεν αρέσει ο πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος να μας τραβήξει την προσοχή το σώμα μας, όταν κάτι πάει λάθος. Φυσικά, είστε σε αρκετά καλή «επικοινωνία» με τον οργανισμό σας ώστε να ξέρετε πότε ο πόνος είναι μια απλή ενόχληση. 
Αλλά ξέρετε πάντοτε, πότε ο πόνος μπορεί να σηματοδοτεί κάτι πιο σοβαρό;
Συγκεντρώσαμε επτά είδη σωματικών πόνων που δεν πρέπει ποτέ να αγνοείτε. Και φυσικά σε περίπτωση που δεν μπορείτε να τους αντέξετε, αναζητήστε άμεσα ιατρική βοήθεια.

3 χυμοί για τα πιο γνωστά προβλήματα υγείας

Θα πιστεύατε ποτέ ότι οι φυσικοί χυμοί μπορούν να σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε απλά προβλήματα υγείας που όμως σας ταλαιπωρούν;
Σας παρουσιάζουμε τους 3 σούπερ χυμούς, που συστήνει ο φυσιοπαθολόγος Μίκαελ βαν Στράτεν και συγγραφέας του βιβλίου «Super Juice», ιδανικούς για να… κάνετε παρελθόν τα πιο συνήθη από αυτά!