Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Καθιστική Ζωή = Πρόωρος Θάνατος. Συμβουλές για μείωση των επιπτώσεων.



Η καθημερινή άσκηση στο γυμναστήριο ίσως αποδειχθεί ανεπαρκής να μειώσει τον κίνδυνο θανάτου, αν ένας άνθρωπος περνάει την υπόλοιπη ημέρα του στον καναπέ ή στην καρέκλα, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα, η οποία επιβεβαιώνει ότι ο χρόνος του καθισιού συνδέεται άμεσα με αυξημένο κίνδυνο θανάτου.

Διατροφή και Ασκηση καταπολεμούν την Αμνησία

Δεν είναι λίγοι αυτοί που φοβούνται ότι κάποια στιγμή στη ζωή τους θα αρχίσουν να έχουνε προβλήματα με τη μνήμη τους. Η νόσος Alzheimer σχετίζεται με απώλεια μνήμης και ένα ιδιαίτερα αυξημένο ποσοστό ηλικιωμένων πεθαίνει εξαιτίας αυτής της νόσου. Έτσι θα πρέπει να υπάρξει προφύλαξη από πριν ώστε όταν έρθουν τα γεράματα να υπάρχουν όσο το δυνατόν μικρότερες πιθανότητες για απώλεια μνήμης.

Πιο ευεργετικό το περπάτημα από την έντονη προπόνηση.

Περισσότερο από την έντονη προπόνηση στο γυμναστήριο προστατεύουν την καρδιαγγειακή υγεία οι παρατεταμένες, χαμηλής εντάσεως δραστηριότητες, όπως το περπάτημα. Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν επιστήμονες από το πανεπιστήμιο του Μάαστριχτ που μελέτησαν τη συμπεριφορά 18 εθελοντών, ηλικίας 19-24 ετών, οι οποίοι δεν γυμνάζονταν, αφού πρώτα τούς χώρισαν σε τρεις ομάδες.

Συνταγή για την εξάλειψη της αθηρωματικής πλάκας!


Αυτή είναι μια καταπληκτική συνταγή που προέρχεται από έναν σύνδεσμό μας στην Μαλαισία. Παρόλο, που μας έχουν διαβεβαιώσει οτι πολύς κόσμος έχει γλιτώσει από επεμβάσεις Μπάι Πας και αγγειοπλαστικής, διατηρούμε επιφυλάξεις για την αποτελεσματικότητα του. 
Το βέβαια είναι οτι όλα τα υλικά αυτά που αποτελούν το μείγμα είναι παντελώς ακίνδυνα και ιδιαίτερα φημισμένα το καθένα χωριστά για τις ευεργετικές του ιδιότητες σε πληθώρα παθήσεων.