Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Ψυχοτρόπα φάρμακα σε παιδιά… για καλύτερη επίδοση στο σχολείο. Προτάσεις για φυσική αντιμετώπιση της ΔΕΠΥ

H φαρμακευτική αγωγή των παιδιών με διαταραχή ελλειμματικής προσοχής και υπερκινητικότητας ΔΕΠΥ (ADHD) είναι ένα δίκοπο μαχαίρι, όχι μόνο λόγω των ακραίων κινδύνων που ελλοχεύουν τα ίδια τα φάρμακα για την υγεία, αλλά και επειδή πολλά παιδιά με ταμπέλα “ΔΕΠΥ” στην πραγματικότητα δεν έχουν καθόλου ΔΕΠΥ.
Η διάγνωση ΔΕΠΥ πραγματικά είναι θέμα άποψης, καθώς δεν υπάρχει φυσική δοκιμή, όπως μια σάρωση του εγκεφάλου, που να μπορεί να εντοπίσει μια μη ομαλή κατάσταση ή δυσλειτουργία.

Οι εταιρείες που χρηματοδοτούν την προσπάθεια απόκρυψης των μεταλλαγμένων

Στη μάχη της πολιτείας της Ουάσινγκτον, οι υποστηρικτές της αναγραφής στα προϊόντα, που χρησιμοποιούν γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς, κατάφεραν να δημοσιοποιήσουν τα ονόματα των εταιρειών, που παράνομα και κρυφά χρηματοδοτούν την πάλη ενάντια στην σηματοδότησή τους.

Μύρτιλλα: Στη μάχη των ρυτίδων, του καρκίνου, του διαβήτη και για γερό μυαλό

Μύρτιλλα: Ελιξίριο υγείας και νεότητας
Τα μπλε μούρα φροντίζουν το δέρμα και την υγεία του οργανισμού μας κι έχουν πλούσια αντικαρκινική δράση. Μπλε, το χρώμα του καλοκαιριού! Θάλασσα, γαλανός ουρανός και μύρτιλλα. Ή κατά κόσμο, blueberries. Ένας καρπός που τα οφέλη του δεν είναι ακόμη τόσο διαδεδομένα στην χώρα μας, αν και το κλίμα και η ελληνική φύση είναι ιδανικά για την καλλιέργειά του. Απαντώνται αυτοφυή σε ορεινές περιοχές της Μακεδονίας, κυρίως στη Δράμα, και της Θεσσαλίας.

Θεραπεία με βεντούζες.

Στόχος της θεραπείας, είναι το τράβηγμα και η απομάκρυνση, από το σώμα, διαφόρων παθογόνων παραγόντων και κυρίως αδρανούς ενέργειας. Έχει επιτυχία, σε τόνωση του οργανισμού, σε κρυώματα, ψύξεις, αναπνευστικά προβλήματα, επικονδυλίτιδα, και σε γαστρεντερικές διαταραχές.
Παράλληλα γυμνάζονται οι μύες της πλάτης και ειδικά ο μυς που κρύβεται κάτω από τις ωμοπλάτες (γυρίζουμε το κάθε χέρι ξεχωριστά, όσο γίνεται περισσότερο στην πλάτη, σηκώνεται η ωμοπλάτη και φανερώνεται ο μυς, βάζουμε βεντούζες, στα σημεία κάτω από τις ωμοπλάτες).