Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

8 φυσικά υποκατάστατα αντιφλεγμονωδών και αναλγητικών φαρμάκων χωρίς παρενέργειες!

Πόσους ανθρώπους γνωρίζετε, που στρέφονται στην ιβουπροφαίνη για την ανακούφιση από τις διάφορεςφλεγμονές και τον πόνο; Αυτό το Μη Στεροειδές Αντιφλεγμονώδες Φάρμακο (ΜΣΑΦ), διατίθεται με ή χωρίς ιατρική συνταγή και χρησιμοποιείται ευρέως για την ανακούφιση από μια σειρά παθήσεων όπως η αρθρίτιδα, τα συμπτώματα της εμμήνου ρύσεως, οπονοκέφαλος καθώς και διάφορες φλεγμονές. Ωστόσο, έχει συνδεθεί με την αναιμία, κάποιες βλάβες τουDNA, την απώλεια ακοής, την υπέρταση, αποβολές εγκυμοσύνης ακόμη και την θνησιμότητα μιας γρίπης. Γιατί λοιπόν να μην χρησιμοποιούνται φυσικές εναλλακτικές που δεν προκαλούν παρενέργειες και είναι εξίσου αποτελεσματικές;

Ιατρική εκπαίδευση: Η αόρατη επίδραση των χορηγιών της φαρμακοβιομηχανίας.

Του Ray Moynihan
Καθώς η ηχώ των προτροπών για σταμάτημα της επιχορήγησης της εκπαίδευσης των γιατρών από τις φαρμακοβιομηχανίες ακούγεται σε όλο τον κόσμο, μια έρευνα στην Αυστραλία αποκαλύπτει τη συμμετοχή χορηγών στην εκπαίδευση χιλιάδων γενικών γιατρών.
Έχουμε όλοι βρεθεί εκεί – σε εκπαιδευτικά σεμινάρια, σε ιατρικά συμπόσια, και σε επιστημονικές διασκέψεις που χορηγούνται γενναιόδωρα από μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες. Τα ορατά σημάδια της χορηγίας σε αυτά τα γεγονότα είναι προφανή: οι χαμογελαστοί φαρμακευτικοί αντιπρόσωποι, τα πολύχρωμα λογότυπα της εταιρείας, και τα υψηλής τεχνολογίας περίπτερα στις αίθουσες παρουσιάσεων. Αλλά τι γίνεται μέσα στα αμφιθέατρα διαλέξεων, όπου υψηλής ποιότητας εκπαίδευση παραδίδεται στους γιατρούς από αξιοσέβαστους ομιλητές; Σίγουρα οι χορηγοί δεν έχουν καμία ανάμειξη σε αυτούς τους ιερούς τόπους της ανεξάρτητης εκπαίδευσης;

Είναι η Σόγια επικίνδυνη;

Στην αρχή της δεκαετίας του 90 η σόγια και τα προϊόντα της άρχισαν να εμφανίζονται στα super market αφήνοντας στον καταναλωτή μεγάλες προσδοκίες σχετικά με την βελτίωση της υγείας του.
Το νέο προϊόν έδινε ελπίδες σε θέματα υψηλήςχοληστερίνης, προστασίας κατά του καρκίνου τουπροστάτη και του στήθους και θα ήταν μια εναλλακτική λύση σε θέματα πρωτεΐνης για τους φίλους της φυτοφαγίας.

Ο θάνατος με την μορφή αλουμινίου.

Ἀλουμίνιο. Ὁ μεγάλος φονιάς.
Παρέα μὲ τὸ πλαστικό, τὰ νανοσωματίδια, τὰμεταλλαγμένα… νομίζω πὼς ἔχει ἀρχίσῃ νὰ κλείνῃ ὁ κύκλος γύρω μας… Σημεῖον διαφυγῆς… οὐδέν!
Τροφή, ἀέρας, νερό… Καί τό χειρότερο; 
Οἱ περισσότεροι ἀπὸ ἐμᾶς ἀφήνονται στὴν κατάστασι ποὺ μᾶς ἔχουν ἐπιβάλλῃ, δίχως νὰ τολμοῦμε νὰ σκεφθοῦμε διεξόδους. Οὔτε κἄν τὸ χωράφι τοῦ παπποῦ…
Στὸ μεταξὺ οἱ καρκίνοι, ἀκόμη καὶ σὲ βρεφικὲς ἡλικίες, θερίζουν.
Μήπως νά ἀρχίσουμε σιγά σιγά νά ἐπιστρέφουμε στό κλασσικό μας γυαλί καί στό ἀνοξειδωτο;
Φιλονόη.

Διατροφή κατά της νεφρολιθίασης!

Σύμφωνα με τις στατιστικές, περίπου το 10% των ανδρών και το 3% των γυναικών θα εμφανίσουν σε κάποια φάση της ζωής τους νεφρολιθίαση. Οι πέτρες στα νεφρά σχηματίζονται όταν για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα η συγκέντρωση συγκεκριμένων συστατικών στα ούρα (συνήθως ασβεστίου καιουρικού οξέως) ξεπερνά κάποιο κρίσιμο όριο και σχηματίζονται κρύσταλλοι. Οι κρύσταλλοι αυτοί αποτελούνται συνήθως από άλατα ασβεστίου (συνήθως οξαλικού ασβεστίου) και σπανιότερα ουρικού οξέως. Οι επιστημονικές μελέτες δείχνουν ότι εάν κάποιος σχηματίσει μια φορά πέτρα στα νεφρά, η πιθανότητα να ξαναεμφανιστούν παραμένει μεγάλη.

Γενετικά τροποποιημένα – Να τι μοσχάρια τρώμε.

μοσχάρια τέρατα!Λόγω της γενετικής τροποποίησης και πειραμάτων, γεννήθηκε το Belgian Blue, ένα γιγαντιαίο είδος αγελάδας, γεμάτο με μυς και κρέας. Αυτό το καταπληκτικό σούπερ είδος βοοειδών είναι γνωστό ότι έχει περισσότερο από 40% επιπλέον μυϊκή μάζα. Θα κερδίσει το βάρος απίστευτα γρήγορα, και θα παράγειγάλα υψηλής πρωτεΐνης για τα μοσχάρια του.

Αυτό που κρύβεται από το ευρύ κοινό, είναι το γεγονός ότι αυτό το είδος βοοειδών είναι γενετικώς τροποποιημένο. 
Η ανεμπόδιστη ανάπτυξη των μυών τους παρουσιάζει πολλούς κινδύνους για την υγεία, τα μοσχάρια μπορούν να αναπτύξουν διευρυμένες γλώσσες και σκληρά πόδια, που καθιστάτε δύσκολο για αυτά να τρώνε οδηγώντας τα σε πρόωρο και επώδυνο θάνατο.