Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

ΜΑΥΡΗ ΣΤΑΦΙΔΑ ΦΥΣΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τι πρέπει να ξέρετε για την Μαύρη Σταφίδα;

Η Μαύρη σταφίδα είναι μια φυσική θεραπεία που προσφέρει μια ποικιλία από οφέλη για την υγεία. Προέρχονται από το Ribes nigrum (ένα φυτό εγγενές στην μέρη της Ευρώπης και της Ασίας), με το εκχύλισμα του μαύρου φραγκοστάφυλου  
Η Μαύρη σταφίδα  περιέχει γ-λινολενικό οξύ, ένα ουσιαστικό λιπαρό οξύ που βρίσκεται στη μείωση της φλεγμονής . Επιπλέον, μια ουσία που συχνά καταναλώνονται ως σύνολο των τροφίμωνπεριέχουν υψηλές ποσότητες ανθοκυανών , ένας τύπος αντιοξειδωτικού.

ΑΝ ΤΟ ΣΥΚΩΤΙ ΣΑΣ ΜΙΛΟΥΣΕ


ΤΟ ΣΥΚΩΤΙ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ
ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ, ΛΕΕΙ ΣΩΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Tο συκώτι μας μάς λέει…..
Το Συκώτι μας είναι η Ζωή μας…..Το προσέχουμε για να έχουμε ή…Βέβαια, μόνο όταν γνωρίζουμε Τι κάνει το Συκώτι μας για τη Ζωής μας, θα μάθουμε να το Αγαπάμε και να το Φροντίζουμε όσο χρειάζεται για να ζήσουμε μια φυσιολογική Ζωή!

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΤΡΩΣ?

Tο φαγητό προκαλεί στο σώμα σας να αρχίζει να εκκρίνει ινσουλίνη, μια ορμόνη που βοηθά στη διατήρηση του σακχάρου στο αίμα (γλυκόζη) υπό έλεγχο. Η ινσουλίνη παράγεται από το πάγκρεας. Καθώς τρώτε, περισσότερη ινσουλίνη απελευθερώνεται, σε απάντηση των υδατανθράκων στο γεύμα. Η ινσουλίνη απελευθερώνεται όταν τρώτε τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνες, αλλά με πιο αργό ρυθμό. Αν το πάγκρεας λειτουργεί σωστά, το ποσό των υδατανθράκων σε ό, τι τρώτε συνήθως καθορίζει πόση ινσουλίνη απελευθερώνεται.

Το τρίπτυχο της σωστής διατροφής για τις αυτοάνοσες ασθένειες

“Αυτό που είναι τροφή για έναν άνθρωπο, μπορεί για κάποιον άλλον, να είναι ισχυρό δηλητήριο. “-Λουκρήτιος
Το τρίπτυχο της σωστής διατροφής για τον θυρεοειδή  και γενικά για τις αυτοάνοσες ασθένειες.
Οχι γλουτένη.
Οχι γαλακτοκομικά.
Οχι ζάχαρη.