Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Λάχανο: 9 καταπληκτικά διατροφικά οφέλη

Αν θέλετε όμορφο λαμπερό δέρμα και ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα, μην παραλείπετε να έχετε συχνά στο τραπέζι σας αυτό το εξαιρετικά θρεπτικό, αλλά κοινό λαχανικό…
Αρχαίοι θεραπευτές θεωρούσαν πως το λάχανο περιείχε σημαντική ενέργεια, επειδή μεγαλώνει υπό το φως του φεγγαριού και η σύγχρονη διατροφική επιστήμη, αποδίδει τα οφέλη του στην υψηλή του περιεκτικότητά του σε θείο και βιταμίνη C.

Αλκαλικό νερό: Τα 5 σημαντικότερα οφέλη

Βελτιώστε την υγεία σας, φορτίστε το ανοσοποιητικό σας σύστημα, και καταπολεμήστε την διαδικασίας γήρανσης με αντιοξειδωτικά πλούσια σε αλκαλικό νερό.
Οι τοξίνες είναι η νούμερο ένα αιτία της γήρανσης του πληθυσμού. Συχνά είναι αποτέλεσμα της κακής διατροφής, της ρύπανσης, και του άγχους. Οι τοξίνες συσσωρεύονται στο σώμα προκαλώντας καταστροφή των κυττάρων που οδηγεί σε πρόωρη γήρανση.

Η ασθένεια ΔΕΝ προκαλείται από ιούς και βακτήρια,αλλά απο το εξασθενισμένο ανοσοποιητικό σύστημα!

Αν μπορούσαμε να δούμε σε μία κινηματογραφική ταινία την δράση του ανοσοποιητικού μας συστήματος και την προσπάθειά του…. να μας κρατήσει υγιείς εκτός από την συγκίνηση που θα νιώθαμε θα τρέχαμε αμέσως να το βοηθήσουμε και θα προσέχαμε υπερβολικά να μην του γίνουμε εμπόδιο σε αυτή του την προσπάθεια…

Χυμοί για πονοκέφαλο από ξενύχτι και αλκοόλ!

Χυμός Α
Θα πιστεύατε ποτέ ότι ένας φυσικός χυμός μπορεί να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τον πονοκέφαλο και το hangover που, συχνά, ακολουθεί το ξενύχτι με αρκετό αλκοόλ;  Δείτε έναν ιδανικό χυμό, που συστήνει ο φυσιοπαθολόγος Μίκαελ βαν Στράτεν και συγγραφέας του βιβλίου «Super Juice», για να ανακάμψετε άμεσα!!

Η Αμερικάνικη ιστορία των πειραματισμών σε ανθρώπους!

1932 – 1972 – Στη διαβόητη μελέτη Tuskegee για τη σύφιλη, 200 έγχρωμοι άνδρες διαγνώστηκαν με σύφιλη αλλά ποτέ δεν τους ανακοίνωσαν την ασθένειά τους, στερώντας τους τη θεραπεία.. Χρησιμοποιήθηκαν ως πειραματόζωα, προκειμένου να παρακολουθηθεί η εξέλιξη και τα συμπτώματα της νόσου. Όλοι στη συνέχεια πεθαίνουν από σύφιλη, στις δε οικογένειές τους ποτέ δεν ειπώθηκε ότι θα μπορούσαν να θεραπευθούν. Η μελέτη συνεχίστηκε για τέσσερις δεκαετίες. (MSNBC, το περιοδικό Time, Wikipedia)

Τζίντζερ – Ginger· 9 ανυπέρβλητοι λόγοι για να το βάλετε στη ζωή σας!

Το ginger ή πιπερόριζα όπως το ξέρουμε στην Ελλάδα, ή zingiber officinale όπως λέγεται επιστημονικά, είναι μια πολύ σημαντική ρίζα με πληθώρα ευεργετικών ιδιοτήτων. Για την ακρίβεια δε πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι, παρόλο που στη χώρα μας δεν είναι και τόσο διαδεδομένο.