Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Τα αναβράζοντα παυσίπονα «ύποπτα» για εγκεφαλικά και καρδιακά επεισόδια, σύμφωνα με έρευνα

Τα αναβράζοντα χάπια ενέχουν σοβαρούς κινδύνους για την υγεία, λόγω της ποσότητας του αλατιού που περιέχουν, προειδοποιεί βρετανική έρευνα.
Ορισμένα σκευάσματα, που λαμβάνονται ευρέως και στα όρια της μέγιστης επιτρεπτής καθημερινής πρόσληψης, ενδεχομένως να απειλούν την υγεία εξαιτίας του αλατιού που περιέχουν, το οποίο σε συνδυασμό με την πρόσληψη αλατιού στην καθημερινή διατροφή, αυξάνει επικίνδυνα τα ποσοστά του νατρίου στον οργανισμό.

Σημάδια στο σώμα σας που αποκαλύπτουν στρες – Τι να προσέξετε!

Το χρόνιο στρες έχει σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία (ημικρανίες, κατάθλιψη και καρδιοπάθειες, μεταξύ άλλων), αλλά οι περισσότεροι δεν συνειδητοποιούν καν πόσο αγχωμένοι είναι. Μάθετε να αναγνωρίζετε τις ενδείξεις ότι το σώμα σας είναι στρεσαρισμένο.

ΣΟΚ!!!Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΙ ΤΟ ΠΕΝΤΑΠΛΟ ΕΜΒΟΛΙΟ – ΑΦΟΤΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ 26 ΠΑΙΔΙΑ!!!

Σύμφωνα με αναφορές, τουλάχιστον 26 παιδιά έχασαν τη ζωή τους και πολλά περισσότερα έχουν τραυματιστεί σοβαρά αφότου τους δόθηκε το 5 σε 1 εμβόλιο, Quinvaxem.
Οι εφημερίδες ανέφεραν ότι όλα τα θύματα υπέστησαν δυσμενείς αντιδράσεις συμπεριλαμβανομένων τον πυρετό, έμετο και εμφάνιση μώλωπων σε όλο τους το σώμα.
Το Quinvaxem, που προσφέρεται χωρίς καμία επιβάρυνση στους αποδέκτες από τη UNICEF, είναι ένα προεπιλεγμένο σε δοκιμή εμβόλιο στις αναπτυσσόμενες χώρες.

Το σώμα μας είναι το όπλο που πολεμά τον καρκίνο!

Ένα απλό αντίσωμα, από τα χιλιάδες που παράγει το ανθρώπινο σώμα κάθε στιγμή, ήταν αρκετό για να συρρικνώσει και τελικά να εξοντώσει, με την βοήθεια των επιστημόνων, καρκινικούς όγκους επτά διαφορετικών τύπων καρκίνου.