Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Η Διαδικασία της Αυτοΐασης είναι Έμφυτη

Όλα τα ζωντανά όντα είναι εκ γενετής εξοπλισμένα από τη μητέρα φύση να ζήσουν αυτάρκη και σε καλή υγεία. Η κακή υγεία είναι μια αφύσικη κατάσταση για κάθε έμβιο ον. Η διαδικασία της αυτοϊασης του σώματος είναι αυτόματη σε κάθε ζωντανό σύστημα, όπως ακριβώς και η διαδικασία της αναπνοής, η πέψη, η αναπαραγωγή κτλ.

Τι είναι η Φυσικοπαθητική (Naturopathy);

Η Φυσικοπαθητική είναι μια Θεραπευτική προσέγγιση η οποία χρησιμοποιεί αρκετές και διαφορετικές μεθόδους για να ενισχύσει τον άνθρωπο, έτσι ώστε να αποκτήσει το υψηλότερο δυνατό επίπεδο υγείας. Η Φυσικοπαθητική ιατρική αντλεί γνώσεις από τις θεραπευτικές παραδόσεις πολλών χωρών συμπεριλαμβανόμενης της Ινδίας (Ayurveda), της Κίνας (Taoistic medicine) και της Ελλάδας (Ιπποκρατική και Γαλινική ιατρική). Επτά βασικές αρχές ή αξιώματα χαρακτηρίζουν την Φυσικοπαθητική Ιατρική:

Η θαυματουργή βιταμίνη C

Η βιταμίνη C, που λαμβάνεται με ενδοφλέβια ένεση σε μεγάλες δόσεις, μπορεί να έχει αντικαρκινική δράση, ενισχύοντας το αποτέλεσμα της χημειοθεραπείας και παράλληλα μειώνοντας τις τοξικές παρενέργειες της τελευταίας, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα. Οι αμερικανοί επιστήμονες υποστηρίζουν ότι η χορήγηση της εν λόγω βιταμίνης με ένεση θα μπορούσε να αποτελέσει στο μέλλον ένα νέο ασφαλή, αποτελεσματικό και σχετικά φθηνό τρόπο θεραπείας διαφόρων μορφών καρκίνου, όπως των ωοθηκών.

Ας γνωρίσουμε τη μαργαρίνη… και τους 10 λόγους για να την αποφεύγετε!

Μια φορά και ένα καιρό όλες οι οικογένειες διατηρούσαν τις δικές τους «οργανικές» αγελάδες, που έβοσκαν οργανικό χορταράκι, και οι ιδιοκτήτες τους χρησιμοποιούσαν τα «δώρα» τους στη καθημερινή διατροφή τους. Έπιναν το γάλα τους, έβγαζαν τη κρέμα και έφτιαχναν βούτυρο. Πέρα από την εξαιρετική θρεπτική αξία αυτών των τροφών είχαν και απίστευτη γεύση.

Γιατί τα Φλαβονοειδή είναι ευεργετικά για την υγεία;

Τον τελευταίο καιρό σε αρκετά άρθρα σχετικά με υγιεινές δίαιτες και την προστασία που παρέχουν οι τροφές απέναντι σε ασθένειες, γίνεται αναφορά σε μια κατηγορία ουσιών, τα φλαβονοειδή. Όπως παλαιότερα οι βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία είχαν προσελκύσει το ενδιαφέρον των επιστημόνων, τώρα τα φλαβονοειδή παρουσιάζονται ως ένα συστατικό της καθημερινής μας διατροφής που πιθανόν να συμβάλλει στην προστασία της καρδιάς από την εμφάνιση καρκίνου και άλλων παθήσεων. Τι είναι όμως τα φλαβονοειδή, πώς επιδρούν στον οργανισμό μας και σε ποιες τροφές περιέχονται;

HPV: Τα εμβόλια τετάνου προκαλούν νέα αυτοάνοση ασθένεια.

{Ο HPV (Human papilloma virus, Ιός των ανθρωπίνων θηλωμάτων) είναι ένας ιός που βασίζεται στο DNA (dsDNA) και μολύνει το δέρμα και τις βλεννογόνες μεμβράνες των ανθρώπων και ορισμένων ζώων.}
Μία από τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή νέων εμβολίων περιλαμβάνει τη χρήση των κυστιδίων εξωτερικής μεμβράνης (OMVs), ένα είδος παθογόνων βακτηρίων που μιμείται τα φωσφολιπίδια που βρίσκονται φυσικά στο ανθρώπινο σώμα, ως εξατομικεύσιμοι βοηθοί των εμβολίων.