Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Zeolite

Ο Ζεόλιθος είναι φυσικό ένυδρο αργιλοπυριτικό υλικό που δεσμεύει άλλα στοιχεία.
Το όνομα του προέρχεται από ζέω(βράζω) και λίθος(πέτρα).

Στον άνθρωπο, βοηθά το σώμα να αποβάλλει τις τοξίνες, τα βαρέα μέταλλα(μόλυβδο, υδράργυρο, κάδμιο, αρσενικό, αλουμίνιο, κασσίτερο κτλ) και τα επικίνδυνα χημικά στοιχεία, εξαλείφει τα υπολείμματα φυτοφαρμάκων από τον οργανισμό, χωρίς να εξαλείφει τα υγιή ιόντα και μέταλλα, μειώνει τις ελεύθερες ρίζες, εμποδίζει τις αλλεργιογόνες ουσίες από το να εισχωρήσουν στο αίμα και

4 τροφές για πρώτες βοήθειες

Ορισμένα από τα καλύτερα ‘εργαλεία’ πρώτων βοηθειών μπορεί να βρεθούν στην κουζίνα σας. Αν και πάντα πρέπει να έχετε κουτί πρώτων βοηθειών στο σπίτι υπάρχουν ορισμένα προϊόντα που δεν έχετε σκεφτεί ότι μπορούν να βοηθήσουν σε μια δύσκολη στιγμή που αφορά την υγεία.
Δείτε μερικά τρόφιμα που θα σας βοηθήσουν.

Φυσιοθεραπευτική

Ο όρος Φυσιοθεραπεία (και Φυσιοθεραπευτική) δεν έχει καμμία απολύτως συγγένεια ή άλλη σχέση με την συνηθισμένη φυσιοθεραπεία, που όλοι γνωρίζουμε, και αποτελεί ένα κομμάτι της σύγχρονης Κλασικής Ιατρικής. Η Φυσιοθεραπευτική εμφανίζεται αρχικά στις Πελασγικές κοινότητες της Μεσογείου, τουλάχιστον από τις αρχές της 3ης π.Χ. χιλιετίας, κατά την περίοδο του Τρωικού Πολέμου, στις Ορφικές κοινότητες, για ν’ αποτελέσει στα Αμφιαράεια, στα Ασκληπιεία και στις κοινότητες των Πυθαγορείων την κύρια και φυσική θεραπευτική μέθοδο.

Αποτελεσματικά γιατροσόφια για βήχα και πονόλαιμο!

Πράσο και μέλι για το βήχα
Aν υποφέρετε από έναν ενοχλητικό βήχα, μπορείτε να φτιάξετε ένα αποτελεσματικό μαλακτικό για το λαιμό που θα σας ανακουφίσει. Kόψτε σε ροδέλες 3 πράσα και βάλτε τα να βράσουν καλά με λίγο νερό. Όταν μαλακώσουν, σουρώστε τα και αναμείξτε τα καλά με 2 κουταλιές μέλι μέχρι να σχηματιστεί μια πάστα.

ΑΝΑΡΡΩΣΕ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Διατροφή: Τροφές που σας βοηθούν να αναρρώσετε γρηγορότερα …

Ας  κοιτάξουμε τον σημαντικό ρόλο που παίζουν τα αντιοξειδωτικά 
Αν και το οξυγόνο είναι σημαντικό για τη ζωή μας-και πώς να μην είναι-ο τρόπος με τον οποίο αντιδρά με τα άλλα στοιχεία δημιουργεί ορισμένα προβλήματα που είναι πιο εμφανή σε εμάς . Ανάλογα με τις περιβαντολογικές επιθέσεις που δέχεται το σώμα μας, το οξυγόνο θα δημιουργεί δεσμούς με μόρια αίματος με αποτέλεσμα να δημιουργούνται διάφορα ξένα στοιχεία μέσα στον οργανισμό.

Άσκηση: 7 οφέλη για καλύτερη ζωή

Γνωρίζετε ότι η άσκηση είναι ωφέλιμη για σας, αλλά ξέρετε πόσο; Από τη βελτίωση της διάθεσης έως την καταπολέμηση νόσων μάθετε πώς η άσκηση μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας.

Αν θέλετε να αισθανθείτε καλύτερα, να έχετε περισσότερη ενέργεια και ίσως να ζήσετε περισσότερο, επιλέξτε την άσκηση. Τα οφέλη της στην υγεία είναι δύσκολο να αγνοηθούν και είναι άσχετα από την ηλικία, το φύλο ή τη σωματική σας ικανότητα. Δείτε 7 τρόπους που η άσκηση μπορεί να σας ωφελήσει.