Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Νηστεία με νερό για την καρδιά και τον Διαβήτη

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Γιούτα διαπίστωσαν, μέσα από πρόσφατη έρευνά τους, ότι μία πολύ απλή τακτική μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο ανάπτυξης στεφανιαίας νόσου και διαβήτη.
Στο πλαίσιο της μελέτης τους, εξέτασαν στοιχεία από 200 κατοίκους της Γιούτα, για τους οποίους η πλήρης αποχή από το φαγητό και τα υγρά, εκτός από νερό φυσικά, επί τουλάχιστον μία ημέρα το μήνα αποτελεί τρόπο ζωής, λόγω θρησκείας (Μορμόνοι).

Λυκοπένιο και υγεία

Το λυκοπένιο είναι η χρωστική ουσία που δίνει το κόκκινο χρώμα στις ντομάτες, στο καρπούζι, στην παπάγια και στα ροζ γκρέιπφρουτ. Ανήκει στην οικογένεια των καροτενοειδών, είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό και εξουδετερώνει αποτελεσματικά τις ελεύθερες ρίζες οξυγόνου που δημιουργούνται στον οργανισμό. Διατροφικά, βρίσκεται πλούσιο στις ντομάτες και ειδικότερα στον τοματοχυμό.

Αυξήστε τη ροή του αίματός σας και …απογειωθείτε πνευματικά και σωματικά

Μήπως νιώθετε άτονοι , με πεσμένη διάθεση και χωρίς κουράγια; Ίσως να φταίει η κακή κυκλοφορία του αίματός σας.Όταν η κυκλοφορία του αίματος διαταράσσεται ο οργανισμός μας παύει να ενισχύεται με οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά και αυτοί μπορεί να είναι οι δύο ένοχοι λόγοι για τους οποίους η διάθεσή σας βρίσκεται στο ναδίρ.
Πως μπορεί να αλλάξει αυτή η τοξική κατάσταση για τον οργανισμό σας. Διαβάστε τα μυστικά που μπορούν να σας γεμίζουν με ενέργεια.

Τέλος στην παχυσαρκία υπόσχεται το νέο μπαλόνι που τοποθετείται χωρίς επέμβαση!

Ένα μπαλόνι που δεν χρειάζεται χειρουργική επέμβαση για να τοποθετηθεί σε παχύσαρκους ασθενείς, έχει δώσει μέχρι στιγμής εντυπωσιακά αποτελέσματα. Οδήγησε σε απώλεια του 42% του πλεονάζοντος βάρους με μια απόκλιση της τάξης του 23%.
Το στοιχείο αυτό, ανακοινώθηκε στο παγκόσμιο συνέδριο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χειρουργικής Παχυσαρκίας και Μεταβολικών Διαταραχών που έγινε στο Μόντρεαλ του Καναδά στις 26-30 Αυγούστου.

Οι συνήθειες που οδηγούν στο Αλτσχάιμερ

Πώς μπορεί να προληφθεί η νόσος και ποια είναι η ιδανική ηλικία για να πάρετε τα πρώτα μέτρα

Ο τρόπος ζωής ευθύνεται για ένα στα τρία κρούσματα της νόσου Αλτσχάιμερ, σύμφωνα με νέες μελέτες που παρουσιάστηκαν προ ημερών στο Διεθνές Συνέδριο της Παγκόσμιας Εταιρείας Νόσου Alzheimer (AAIC 2014).
Η νευρολόγος Παρασκευή Σακκά, πρόεδρος της Εταιρείας Νόσου Αλτσχάιμερ και Συναφών Διαταραχών Αθηνών, εξηγεί ποιες είναι οι συνήθειες-εχθροί του εγκεφάλου και τι πρέπει να κάνουμε.