Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Υποφέρετε από καούρες; Απαλλαγείτε σε μία μέρα!

Νιώθετε κάψιμο στον οισοφάγο, πονάει το στομάχι σας; Ίσως να έχετε γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση. Αυτό το ημερήσιο πλάνο θα σας βοηθήσει να μειώσετε την καούρα.                   7:00 πμ  Για να αποφύγετε τη δυσάρεστη παλινδρόμηση, το πρωινό σας πρέπει να αποτελείται από γάλα (μην το ανακατεύετε ποτέ με καφέ ή σοκολάτα σε σκόνη) ή γιαούρτι, απλά μπισκότα, κορν-φλέικς (χωρίς σοκολάτα). Αν δεν έχετε συμπτώματα εδώ και λίγο καιρό, μπορείτε  να απολαύσετε τον μοναδικό καφέ της ημέρας, αλλά ντεκαφεϊνέ. Όχι στα ανθρακούχα ροφήματα, τη μερέντα και τα κρουασάν. Απαγορεύεται επίσης το τσάι. Αν πρόκειται για πράσινο, δεν πρέπει να περιέχει τεΐνη.

Πίνεις ντεκαφεϊνέ; Κάνει καλό στη καρδία!

Μπορεί να είναι ιδανικός για «να ανοίξει το μάτι», αλλά ίσως πρέπει να αλλάξετε το πρόγραμμά σας. Μία νέα μελέτη έδειξε πως ένας μονός εσπρέσο αρκεί για να περιοριστεί η ροή αίματος στην καρδιά κατά περισσότερο από 20% – κι αυτό δεν είναι ό,τι καλύτερο πρωί-πρωί… Τα καλά νέα είναι πως αν επιλέξετε το ντεκαφεϊνέ τύπο, η ροή του αίματος αυξάνεται.

4 συμπτώματα που οι άνδρες δεν πρέπει ποτέ να αγνοήσουν!!!

Ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας μπορεί να εκδηλωθεί αρχικά με ένα φαινομενικά «αθώο» σύμπτωμα.
Ορισμένες φορές δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, όμως μερικές ενδείξεις που εντοπίζονται νωρίς μπορούν να σώσουν ζωές. Κάθε άνδρας πρέπει να ποιο είναι το χειρότερο σενάριο που μπορεί να προκύψει από τέσσερις απλές ενδείξεις.