Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Είχα καρκίνο του προστάτη, τετάρτου σταδίου. Να πως τον θεράπευσα! (Βίντεο)

Ανάρρωσε πλήρως μέσα σε μερικές εβδομάδες, παρόλο που οι γιατροί του είπαν ότι δεν του έχει απομείνει πολύς χρόνος.

Πρόκειται για τη μαγειρική σόδα. Ναι, είναι κάτι πολύ απλό και φθηνό. Αλλά μπορεί να θεραπεύσει πλήρως τον καρκίνο; Φαίνεται ότι μπορεί, και αυτό μπορεί να αποδειχθεί από χιλιάδες ανθρώπους.
Ένας από αυτούς τους ανθρώπους είναι ο Vernon Johnson, ο οποίος χάρη στη μαγειρική σόδα αντιμετώπισε επιτυχώς το τέταρτο στάδιο του καρκίνου του προστάτη. Ο καρκίνος, είχε κάνει ακόμη και μεταστάσεις στον μυελό των οστών του. Ωστόσο, ακόμη και αν οι γιατροί δεν του έδωσαν πολλές ελπίδες, ο Vernon θεραπεύτηκε.

Οι φοβερές – ευεργετικές ιδιότητες της μπανάνας που σίγουρα δε ξέρεις

Κάποτε οι μπανάνες αποτελούσαν ένα σπάνιο, εξωτικό προϊόν για την ελληνική αγορά. Ελάχιστοι που ταξίδευαν στο εξωτερικό είχαν την τύχη να τις δοκιμάσουν, ενώ η παραγωγή της Κρήτης ήταν πολύ μικρή (και μεταξύ μας πιο άνοστη). Πάντως  την ανάγνωση  του παρακάτω κειμένου, δεν πρόκειται ποτέ ξανά να κοιτάξετε μια μπανάνα με τον ίδιο τρόπο.

Κινόα: Γιατί είναι η υπερτροφή των υπερτροφών

Ολοένα και περισσότεροι διατροφολόγοι τα τελευταία χρόνια ορκίζονται στο… ευαγγέλιο της κινόα για την βέλτιστη πρόσληψη καίριων συστατικών για την εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού μας.

Και όχι άδικα, αφού αυτός ο “μαγικός” σπόρος περιέχει πολλά και σημαντικά θρεπτικά στοιχεία και σε αναλογία ποσότητας/προσφοράς είναι ίσως το σημαντικότερο μέλος της ομάδας των “υπερτροφών”.

Δείτε τους πιο σημαντικούς λόγους που επιβάλλεται να συμπεριλάβετε την κινόα στην διατροφή σας

Αποξηραμένα σύκα: Το διατροφικό υπερόπλο!!!

Τα αποξηραμένα σύκα είναι πολύ θρεπτικά, κάνουν καλό στη σιλουέτα, καθώς έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, ενώ είναι το ιδανικό σνακ για όλη τη μέρα.
Ποια είναι όμως η θρεπτική τους αξία;
Περιέχουν κάλιο, μαγνήσιο, σίδηρο και ασβέστιο