Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

10 συμπτώματα που δείχνουν ότι έχετε άμεση ανάγκη από αποτοξίνωση!!

Πολλές τοξίνες εναποτίθενται στο ήπαρ, γι’ αυτό λοιπόν είναι απαραίτητο να κάνετε αποτοξίνωση με φυσικές μεθόδους ώστε να μπορεί να λειτουργήσει σωστά.
Το σώμα μας μας προειδοποιεί πάντοτε όταν είναι γεμάτο τοξίνες. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να αναγνωρίσετε αυτά τα σημάδια και να φροντίσετε να τις αποβάλλετε.

Τι θα συμβεί αν σταματήσω τη γυμναστική;

Συνήθως για όλους μας, ακόμα και για τους πιο φανατικούς της γυμναστικής, υπάρχουν περίοδοι που για διάφορους λόγους επαγγελματικούς, προσωπικούς ή υγείας αναγκαζόμαστε να διακόψουμε την άσκησή μας .
Το ερώτημα που προκύπτει, στο διάστημα της αποχής μας από την δραστηριότητα, είναι κατά πόσο είναι διατηρήσιμες οι προσαρμογές της προπόνησης και για πόσο χρονικό διάστημα. «Γυμνάζομαι συστηματικά για μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν θα είναι πιο δύσκολο να χάσω ό,τι έχω πετύχει; Δεν θα περάσει αρκετός καιρός μέχρι τότε;»

«Σταματήστε τώρα αμέσως να πίνετε γάλα με Χαμηλά Λιπαρά!!»

Ενώ το φυσικό γάλα παρέχει πληθώρα ωφελειών για την υγεία, ένας παιδίατρος και ειδικός του Harvard υποστηρίζει ότι το συνηθισμένο γάλα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα του εμπορίου είναι δίχως άλλο ζημιογόνα για την υγεία και την ευημερία μας – εξαιτίας των γλυκαντικών ουσιών.

"Οδηγός Vegeterian Διατροφής" από την επιτροπή Ιατρών για υπεύθυνη Ιατρική....


Tα γιατί και πώς μιας υγιεινότερης διατροφής!
Φυτικές τροφές δυνατά εργαλεία για την υγεία
Ο Μύθος της πρωτεϊνης &
Χρήσιμες συμβουλές για να ξεκινήσετε μια βετζετέριαν διατροφή


Το κείμενο που ακολουθεί ανήκει στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΑΤΡΩΝ ΓΙΑ THN ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΙΑΤΡΙΚΗ - PHYSICIANS COMMITTEE FOR RESPONSIBLE MEDICINE Μετάφραση στα Ελληνικά: ΕΝΩΣΗ ΒΕΤΖΕΤΕΡΙΑΝ ΕΛΛΑΔΟΣ