Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

ΡΑΔΙΚΙΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΚΩΤΙΟΥ

Ο όρος «χόρτα» χρησιμοποιείται για τα πράσινα ποώδη φυτά. Χρησιμοποιείται επίσης στη μαγειρική για να περιγράψει τα βρώσιμα χόρτα. Τα χόρτα είτε καλλιεργούνται, είτε μπορεί να τα μαζέψει κανείς από ακαλλιέργητες εκτάσεις, στις οποίες φυτρώνουν.
Άλλα από αυτά είναι βρώσιμα για τον άνθρωπο και τα ζώα, όπως ραδίκια (άγρια ραδίκια – πικραλίδες – ταραξάκο), τα αντίδια (ήμερα ραδίκια), τα βλίτα, η γλιστρίδα, η καυκαλήθρα, οι βρούβες, η ζοχιά, το μάραθο και λέγονται χορταρικά.

Ένα καρότο την ημέρα …ποιον καρκίνο κάνει πέρα;

Οι άντρες που καταναλώνουν σε συστηματική βάση καρότα μπορεί να μειώνουν κατά το ένα πέμπτο τον κίνδυνο που διατρέχουν να εκδηλώσουν καρκίνο του προστάτη.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο καρκίνος του προστάτη είναι ο δεύτερος πιο συχνός καρκίνος στους άντρες (ο πρώτος είναι ο καρκίνος του πνεύμονα), αντιπροσωπεύοντας περισσότερο από το 13% των νέων κρουσμάτων της νόσου που καταγράφονται ετησίως.

Γιατί το κρέας πρέπει να καταργηθεί ως τροφή

Πριν κρίνετε διαβάστε το όλο.
Η βρώση κρέατος είναι μια ζημιογόνα συνήθεια που καταστρέφει στην κυριολεξία τον οργανισμό και το πνεύμα.
Λανθασμένα πιστεύουμε πως το κρέας είναι υγιεινό και δυναμωτικό, μολύνει το αίμα μας και μετατρέπει το σώμα σε ένα βούρκο δημιουργώντας ένα πρόσφορο έδαφος για να δημιουργηθούν και να αναπτυχθούν ασθένειες. Δεν είναι τυχαίο που οι υπεραιωνόβιοι έχουν σαν κοινό το ότι δεν τρώνε κρέας, όπως και αυτοί που δεν τρώνε κρέας δεν παθαίνουν καρκίνους.