Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Η φύση των τοξινών και ο φυσικός τρόπος αποβολής τους από το σώμα (Μοκίτι Οκάντα).

Συνέχεια από: Μοκίτι Οκάντα: Η πηγή των τοξινών και η αληθινή φύση της ασθένειας.
Όλοι οι άνθρωποι έχουν τοξίνες στο φυσικό τους σώμα. Μερικές κληρονομούνται απ” την μητέρα κατά την διάρκεια της κύησης. Άλλες είναι επίκτητες και προ­έρχονται από την χορήγηση ιατρικών σκευασμάτων, λιπασμάτων, συντηρητικών, επεξεργασμένων τροφών και εισπνοή μολυσμένου αέρα. Όλ” αυτά τα στοιχεία έχουν κάτι κοινό μεταξύ τους: περιέχουν χημικά που δεν μπορούν ν” αφομοιωθούν απ” το ανθρώπινο σώμα, και αντιμετωπίζονται σαν δηλητήρια.

Μοκίτι Οκάντα: Η πηγή των τοξινών και η αληθινή φύση της ασθένειας.

Ο ΕΞΑΓΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ  Απ” την αρχαία εποχή οι άνθρωποι προσπαθούν ν” αναχαιτίσουν τη λειτουργία της κάθαρσης με την χορήγηση υγρών φαρμάκων, χαπιών, ενέσεων κλπ. Κι αυτό το έκαναν μαζεύοντας στοιχεία από ρίζες, βότανα, μέταλλα και από όργανα ζώων. Πίστευαν ότι η ιατρική ήταν κάτι που θεράπευε τις ασθένειες. Κι αυτή είναι η κεντρική ιδέα που κυριαρχεί και σήμερα στον ιατρικό κόσμο. Άνθρωποι πολιτισμένοι δίνουν μεγάλη σημασία στα φάρμακα και αφιερώνουν πολλές προσπάθειες στην ανακάλυψη νέων. Θεωρητικά λοιπόν ο αριθμός των ασθενειών θα έπρεπε να είχε μειωθεί σταδιακά. Αντ” αυτού είναι φανερό στον καθένα ότι σταδιακά οι αρρώστιες αυξάνονται σε ανησυχητικό βαθμό. 

Μελατονίνη, η θαυματουργή ορμόνη

Η μελατονίνη ελέγχει τον βιορυθμό μας, τη διάθεση, την αναπαραγωγή, το βάρος, ακόμη και τον καρκίνο.
Η μελατονίνη είναι μια ορμόνη θαυματουργή που είναι πάρα πολύ υποτιμημένη από την άποψη της δυναμικής επιπτώσης προς στην υγεία μας. Μπορεί να ελέγξει τα πάντα, από τον ρυθμό ύπνου / εγρήγορσης, τους κύκλους μας για την αναπαραγωγή, το βάρος μας, τη διάθεση και ακόμη ασκεί ισχυρή, αντιγηραντική και αντικαρκινική δράση. Η μελατονίνη βρίσκεται σε πολλά τρόφιμα, όπως η μουστάρδα, μούρα goji, αμύγδαλα, ηλιόσποροι, κάρδαμο, μάραθο, κόλιανδρο και τα κεράσια.