Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Αποκαλύπτουμε τους 5 μύθους της διατροφής!

Ας αποκαλύψουμε τους 5 μύθους της διατροφής, που όλοι έχουμε ακούσει και δεν ξέρουμε αν πρέπει να πιστέψουμε!
Μύθος 1: Μην τρώτε μετά τις 20:00Ποια ώρα θα φάτε δεν έχει σημασία, αντιθέτως η ημερήσια πρόσληψη θερμίδων είναι μείζονος σημασίας!
Είναι σημαντικό να ακολουθείτε συχνότητα γευμάτων κατά τη διάρκεια της ημέρας, προκειμένου να μπορέσετε πιο εύκολα να διασπάσετε το βραδινό φαγητό και να μην το αποθηκεύσετε ως λίπος. Ο καλύτερος τρόπος για να χάσετε πόντους, είναι να παρακολουθείτε την πρόσληψη των θερμίδων σας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, χωρίς να υπερβαίνετε τον αριθμό των θερμίδων που είναι απαραίτητες για εσάς.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΡΕΥΝΕΣ, ΠΡΩΤΗ ΑΙΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ!

Όλοι ξέρουμε ή απλώς υποψιαζόμαστε ότι η ιατρική και οι φαρμακευτικές εταιρείες είναι επικερδείς βιομηχανίες ασθενειών, οι οποίες όσο οι άνθρωποι ασθενούν τόσο αυτές ευημερούν... Φαίνεται όμως, σύμφωνα με πολλές ενδείξεις, ότι και βλάπτουν σοβαρά την υγεία...


Από παλιά έχουν ειπωθεί, κατά καιρούς πολύ χαρακτηριστικά, τα παρακάτω... 
«Ο ασθενής, που παίρνει φάρμακο, πρέπει να αναρρώσει δυο φορές. Μια από τη νόσο και μια από το φάρμακο.» William Osler, MD, 19ος-20ος αιώνας.
«Εάν όλα τα φάρμακα, που υπάρχουν στον κόσμο, ρίχνονταν στη θάλασσα, θα ήταν πολύ κακό για τα ψάρια και πολύ καλό για την ανθρωπότητα.» Oliver W. Holmes, 19ος αιώνας, καθηγητής ιατρικής τού πανεπιστημίου τού Harvard.
«Η ιατρική τέχνη μέσα σε 1.800 χρόνια έχει σκοτώσει αναρίθμητες χιλιάδες. Η ιστορία τής ιατρικής είναι η ιστορία των μοιραίων σφαλμάτων.» Magnus Hirschfeld, MD, 19ος-20ος αιώνας.