Κυριακή 11 Μαΐου 2014

«Ρίξτε» τα τριγλυκερίδια σε 9 βήματα

Ανεβάσατε τριγλυκερίδια και έχετε αρχίσει να ανησυχείτε; Πράγματι, μεγάλο… σκορ σ’αυτούς τους δείκτες αυξάνει τις πιθανότητες καρδιαγγειακής νόσου.
Όμως υπάρχουν δυνατότητες βελτίωσης που μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά και – το κυριότερο – είναι «στο χέρι σας».
Εάν ξεχάσετε μερικές κακές συνήθειες και τις αντικαταστήσετε με καλύτερες, μπορείτε να επαναφέρετε τα τριγλυκερίδιά σας σε χαμηλά επίπεδα και να βοηθήσετε την καρδιά σας να παραμείνει υγιής.

Οι 19 δραστηριότητες που «καίνε» 300 θερμίδες!

Το καλοκαίρι πλησιάζει και εσείς ανησυχείτε για τη μέρα που θα βγάλετε το σώμα σας στην παραλία; Μην πανικοβάλλεστε! Ακόμη προλαβαίνετε να διορθώσετε τα αποτελέσματα των ατασθαλιών των προηγούμενων μηνών.
Σύμφωνα με τους διατροφολόγους, υπάρχει ένας βασικός κανόνας θέλει το κάψιμο 3.500 θερμίδων την εβδομάδα να οδηγεί σε απώλεια μισού κιλού.
Δείτε τις 19 δραστηριότητες που εγγυώνται κάψιμο 300 θερμίδων:

14 εναλλακτικές χρήσεις στις φλούδες των φρούτων και των λαχανικών

Σε εποχές κρίσης δεν πρέπει να πετάμε τίποτα. Και όταν λέμε τίποτα, εννοούμε απολύτως τίποτα…ακόμα και τις φλούδες από τα φρούτα και τα λαχανικά. Επειδή θεωρείτε ότι δεν τρώγονται, αυτό δε σημαίνει, ότι δε μπορούν να φανούν χρήσιμα.

5 πανίσχυρα φυσικά αντιβιοτικά που δεν χρειάζονται συνταγογράφηση!!!

Στις μέρες μας τα αντιβιοτικά αποτελούν μία από τις πιο συχνά συνταγογραφούμενες φαρμακευτικές αγωγές. Ως αποτέλεσμα, οι άνθρωποι έχουν καταστρέψει το πεπτικό τους σύστημα και, παραδόξως, η φυσική τους ανοσία σε όλες τις μορφές λοιμώξεων έχει μειωθεί. Μάθετε πώς μπορείτε να απαλλαγείτε από τις λοιμώξεις με τα παρακάτω 5 ισχυρά φυσικά αντιβιοτικά χωρίς να καταστρέφετε το πεπτικό σας.

Ιδρώτας: Δεν φταίει πάντα η ζέστη!!!

Η έκκριση του ιδρώτα είναι μια φυσιολογική λειτουργία του οργανισμού μέσω της οποίας εξασφαλίζει τη σταθερή θερμοκρασία μας όταν βρισκόμαστε σε ζεστό περιβάλλον ή κάνουμε κάποιο είδος σωματικής άσκησης.
Μήπως όμως ιδρώνετε υπερβολικά ή ακόμη και όταν δεν έχει πολύ ζέστη; Υπάρχουν κάποια προβλήματα υγείας που μπορεί να ευθύνονται για αυτό. Δείτε ποια είναι αυτά, αλλά και σε ποιες περιπτώσεις πρέπει να συμβουλευτείτε γιατρό.