Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

10 συνηθισμένα συμπτώματα που εμφανίζονται 30 ημέρες πριν από μια καρδιακή προσβολή

Οι γυναίκες βρίσκονται σε πολύ δυσκολότερη θέση σε σύγκριση με τους άντρες στο θέμα της καρδιακής προσβολής. Οι γυναίκες έχουν περισσότερες πιθανότητες από τους άντρες να πεθάνουν, να αποκτήσουν μόνιμη αναπηρία ή να παρουσιάσουν δεύτερο επεισόδιο μέσα στον χρόνο. Ωστόσο, ελάχιστες πληροφορίες παρέχονται στις γυναίκες προκειμένου να αποτραπούν οι καρδιακές προσβολές.
Οι καρδιαγγειακές παθήσεις είναι ο υπ’ αριθμόν 1 δολοφόνος των αντρών και γυναικών στην Αμερική και αντιπροσωπεύει το 40% όλων των θανάτων στις ΗΠΑ.

Πρόεδρος του ΕΦΕΤ αποκαλύπτει τα δηλητήρια που περιέχονται στα παγωτά εμπορίου

Του Νίκου Κατσαρού, π. πρόεδρος ΕΦΕΤ
Δυστυχώς οι περισσότεροι καταναλωτές δεν γνωρίζουν την διαφορά ανάμεσα σε παγωτά και παγωμένα γλυκίσματα ή επιδόρπια παγωτού και που είναι συνήθως τα παγωτά οικογενειακής συσκευασίας και βρίσκονται στα ίδια ράφια με τα παγωτά στα πολυκαταστήματα και αλλού.
Διαβάστε λοιπόν τι περιέχει ενα παγωμένο γλύκισμα ή επιδόρπιο παγωτού:
1. Γάλα αποβουτυρωμένο ανασυσταθέν
Τι καταλαβαίνει ο καταναλωτής; τι είδους ανασύσταση έχει υποστεί το ήδη αποβουτυρωμένο γάλα; γιατί αποβουτυρώνεται αφού όπως βλέπετε παρακάτω προστίθεται λίπος και μάλιστα φυτικό που είναι επιβλαβές για τον οργανισμό; Απλά εννοούν γάλα σκόνη αλλά δεν το λένε.