Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Πόνος στο στομάχι; Αυτές είναι οι 10 πιο κοινές αιτίες

Όλοι μας κατά καιρούς έχουμε ενοχληθεί από διάφορους πόνους στην περιοχή της κοιλιάς, άλλες φορές στιγμιαία και άλλες με μεγαλύτερη διάρκεια. Ωστόσο, για τον πόνο που μπορεί να σε ταλαιπωρεί στο στομάχι ή την κοιλιά σου δεν σημαίνει πως είναι υπεύθυνα τα αντίστοιχα όργανα, καθώς ο οργανισμός είναι ένα από τα πολυπλοκότερα «κατασκευάσματα» και η καλή λειτουργία του κάθε μέρους του βρίσκεται σε απόλυτη εξάρτηση και με το υπόλοιπο σώμα μας. Δες παρακάτω τις πιθανότερες αιτίες κοιλιακού πόνου και λάβε τα ανάλογα μέτρα αντιμετώπισης.

Πως να σκοτώσετε το βακτήριο που χαλάει το δόντια, προκαλεί την πνευμονία, τη φυματίωση κ.α.

Μετάφραση/Επιμέλεια: Σωτηρία Κακαγιά
Οι χημικές ουσίες που περιέχονται στους ξηρούς καρπούς κάσιους, που στην πραγματικότητα είναι σπόροι, μπορούν να εξοντώσουν όλα τα θετικά κατά Γκραμ βακτήρια, τα οποία προκαλούν τερηδόνα, ακμή, φυματίωση, στρεπτοκοκκική πνευμονία, τουλαραιμία και λέπρα.
Τα κάσιους είναι σπόροι σε σχήμα νεφρού, οι οποίοι είναι προσκολλημένοι στο κάτω μέρος των μήλων κάσιους, δηλαδή τους καρπούς του δέντρου κάσιους που φυτρώνει στις παράκτιες περιοχές της βορειοανατολικής Βραζιλίας.

Κοιλιακό λίπος: 3 λόγοι που δεν φεύγει!!!

Κάνετε τα πάντα για να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά και δεν βλέπετε αποτέλεσμα; Ανακαλύψτε 3 φαινομενικά άσχετους λόγους για τους οποίους μπορεί να μην μπορείτε να χάσετε το λίπος που βρίσκεται στην κοιλιά.