Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Το κρέας υπεύθυνο για πολλές μορφές καρκίνου και καρδιοπάθειες

Έρευνα – Επιμέλεια: Ανένταχτος

Όλο και περισσότερες έρευνες βλέπουν το φως της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια, οι οποίες συσχετίζουν την κατανάλωση κρέατος με μια μεγάλη ποικιλία προβλημάτων υγείας, όπως  διάφορες μορφές καρκίνου και ασθένειες τις καρδιάς, μέχρι και με αλλοιώσεις του ανθρώπινου DNA, προκαλώντας κληρονομικά προβλήματα.
Τα κύρια συστατικά που περιέχονται στο κρέας και είναι υπεύθυνα για τυχών διαταραχές στη υγεία μας είναι τα εξής:

7 σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να βελτιώσετε τη διατροφή σας

Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι τα εύθραυστα μαλλιά σας, η αδυναμία που αισθάνεστε, τα νύχια που σπάνε και πολλά άλλα περίεργα συμπτώματα δεν έχουν να κάνουν με την πολλή δουλειά, αλλά με την κακή διατροφή; Δείτε ποια σημάδια πρέπει να σας κινητοποιήσουν και τι πρέπει ενδεχομένως να βελτιώσετε.

Οι 7 πιο απλοί, φυσικοί τρόποι να καθαρίσετε τις αρτηρίες σας

Είναι γεγονός ότι όλοι θέλουμε να ζήσουμε πολλά χρόνια. Γνωρίζατε όμως ότι έχει αποδειχτεί επιστημονικά πως η κατανάλωση των παρακάτω απλών τροφών μπορεί να εμποδίσει και σε ορισμένες περιπτώσεις να αντιστρέψει τη νούμερο 1 αιτία θανάτου στον σύγχρονο κόσμο;
Στατιστικώς, η αθηροσκλήρωση (η προοδευτική απόφραξη των αρτηριών) αποτελεί τον νούμερο 1 δολοφόνο στον πλανήτη. Πρόκειται για μια σύνθετη διαδικασία η οποία περιλαμβάνει αυτοανοσία, λοίμωξη, διατροφικές ασυμβατότητες και πολλούς άλλους γνωστούς και άγνωστους παράγοντες. Παρά τις γνωματεύσεις της ιατρικής, μπορεί να προληφθεί και σε ορισμένες περιπτώσεις είναι αναστρέψιμη.
Παρακάτω ακολουθεί η έρευνα που δημοσιεύτηκε κατόπιν ομότιμης αξιολόγησης και που αποδεικνύει αυτό το γεγονός:

Λάθη που κάνετε στη διατροφή σας και δεν χάνετε βάρος

Τρώτε λιγότερο αλλά δεν χάνετε

Προσπαθείτε να αδυνατίσετε και νιώθετε σύγχυση; Αν προσπαθείτε πολύ αλλά τα αποτελέσματα στη ζυγαριά δεν φαίνονται μπορεί ενδεχομένως να σαμποτάρετε τον εαυτό σας παρά τις καλές σας προθέσεις.
Ακολουθούν λάθη που ενδεχομένως κάνετε και που σας στερούν το χαμηλό βάρος.