Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

ΜΕΛΕΤΗ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΩΣ ΑΠΑΤΗ - ΟΙ ΟΓΚΟΙ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΤΑΧΥΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ!!!

Μια ομάδα ερευνητών από την πολιτεία της Ουάσινγκτον είχε ένα τεράστιο «Ωχ!" την στιγμή που πρόσφατα, αποκαλύφθηκε τυχαία η θανατηφόρα αλήθεια για την χημειοθεραπεία, κατά την διάρκεια μιάς έρευνας γιατί τα καρκινικά κύτταρα του προστάτη είναι τόσο δύσκολο να εξαλειφθούν με τη χρήση συμβατικών μεθόδων θεραπείας. Όπως αποδεικνύεται, η χημειοθεραπεία δεν θεραπεύει πραγματικά ή δεν θεραπεύει τον καρκίνο καθόλου, σύμφωνα με τα συμπεράσματα της μελέτης, αλλά μάλλον τροφοδοτεί την ανάπτυξη και των καρκινικών κυττάρων, που καθιστά πολύ πιο δύσκολο να εξαλείψουμε όταν μία χημειοθεραπεία έχει ήδη ξεκινήσει.

Ανθρώπινο Σώμα: Μια εκπληκτική μηχανή προσαρμογής

Dr. Δημήτρης Τσουκαλάς
Διδάκτωρ Πανεπιστημίου UNI.NA. Federico II
Ειδικός στα Χρόνια Νοσήματα και στις Διαταραχές του Μεταβολισμού
Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Μεταβολομικής Ιατρικής
Μέλος της Ακαδημίας Επιστημών της Νέας Υόρκης
Το σώμα μας είναι μια εκπληκτική μηχανή που πραγματοποιεί εκατομμύρια διεργασίες ταυτόχρονα, χωρίς εμείς να σκεφτόμαστε ή να δίνουμε εντολή για να συμβούν.

Τα μπαχαρικά στο κρέας μειώνουν την πιθανότητα εμφάνισης καρκίνου

Βάζοντας μπαχαρικά στο κρέας δεν ενισχύουμε απλά τη γεύση αλλά εξουδετερώνουμε κάποιους από τους “κινδύνους” που οδηγούν στον καρκίνο. Ο J. Scott Smith, καθηγητής χημείας τροφίμων στο κρατικό πανεπιστήμιο του Κάνσας, έκανε έρευνες και δοκίμασε διάφορους τρόπους για την μείωση των ακρυλαμίδιων (HCAs). Τα ακρυλαμίδια είναι οι καρκινογόνες ενώσεις που παράγονται κατά την διάρκεια μαγειρέματος του κρέατος. Με την κατανάλωση ακρυλαμίδιων αυξάνονται οι κίνδυνοι για καρκίνο του πρωκτού, του στομάχου, των πνευμόνων, του παγκρέατος, του μαστού και του προστάτη.

Γιατροσόφια με βότανα (και όχι μόνο) της Μακεδονίας

Τα γιατροσόφια συλλέχθηκαν από την Αναστασία Β. με συνεντεύξεις από παππούδες και γιαγιάδες παιδιών από τη βόρεια Πιερία. Συγκεκριμένα από τα χωριά Καταχάς, Λιβάδι, Μεγάλη Γέφυρα, Παληάμπελα κι από το Αιγίνιο.
Είναι απλά και εφαρμόσιμα πολλά από αυτά ακόμη και στις μέρες μας. Η ανταπόκριση ήταν άμεση καθώς και η προθυμία για μία…επίδειξη. Τα περισσότερα υλικά είναι απλά, παρμένα από τη φύση. Έτσι, η σοδειά της προσπάθειας έφερε τα παρακάτω αποτελέσματα.