Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

.
ΑΓΧΟΣ
Οι κοινωνικές επιπτώσεις του άγχους. Το άγχος (στρες) θεωρείται από πολλούς επιστήμονες, αλλά και απλούς ανθρώπους, ως η «μάστιγα» της εποχής μας και ως η κυριότερη αιτία όλων σχεδόν των παθήσεων που θα αντιμετωπίσει η ανθρωπότητα τον 21ο αιώνα. Εκατοντάδες - αν όχι χιλιάδες – βιβλία έχουν γραφτεί για το καυτό αυτό θέμα και η λέξη «άγχος» και «στρες» είναι ίσως από τις περισσότερο χρησιμοποιούμενες στο καθημερινό λεξιλόγιο του σύγχρονου ανθρώπου. Το κοινωνικό κόστος, επίσης, είναι τεράστιο. Υπολογίζεται ότι στην Μεγάλη Βρετανία το ετήσιο κόστος του άγχους στην οικονομία, από τις χαμένες ώρες εργασίας και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, υπερβαίνει τα 12 δισεκατομμύρια στερλίνες (περίπου 18 δισεκατομμύρια Ευρώ). Ταυτόχρονα όμως το άγχος ίσως είναι και η λιγότερο κατανοητή έννοια που χρησιμοποιεί καθημερινά ο άνθρωπος, συμπεριλαμβανομένου και τον επιστημονικού κόσμου.

ΦΛΕΓΜΟΝΕΣ Ο ΚΡΥΦΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ


ΦΛΕΓΜΟΝΕΣ
Κάθε φορά που το σώμα μας τραυματίζεται, ακόμη και με μια μικρή τυχαία γρατζουνιά, η αντίδραση του σώματός μας είναι άμεση, δημιουργεί μια «φλεγμονώδη αντίδραση». Τα σημάδια της παρουσίας της είναι κοκκινίλα, ιδρώτας,  θερμοκρασία, πόνος που παρουσιάζονται μερικώς ή όλα μαζί.
Όμως η φλεγμονές που συμβαίνουν μέσα στο σώμα μας δεν είναι καθόλου εύκολο να εντοπιστούν. Ας φανταστούμε το σώμα μας σαν ένα σπίτι που ενώ εξωτερικά είναι πανέμορφο στο εσωτερικό του κατατρώγεται από τερμίτες που σιγά, σιγά το φθείρουν μέχρι την οριστική του κατάρρευση.

10 ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΕΤΕ ΤΙΣ ΤΟΞΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΑΣ

.
Διαιτητικές συμβουλές αποτοξίνωσης και γενικότερης κάθαρσης του οργανισμού από βλαβερές ουσίες, για αρχάριους…
ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ
Νιώθετε υποτονικοί και χωρίς ενέργεια; Έχετε προβλήματα με το δέρμα σας, πόνους και ενοχλήσεις, ή μήπως προβλήματα στη χώνεψη; Μήπως έχετε απομακρυνθεί λιγάκι από τις σχετικά πιο υγιεινές σας συνήθειες τον τελευταίο καιρό; Μήπως τέλος αντιμετωπίζετε δυσκολία στην απώλεια βάρους που τόσο πολύ επιδιώκετε; Μάλλον ήρθε η ώρα για αποτοξίνωση. Πρακτική πολλών πολιτισμών, εδώ και αιώνες, ανά τον κόσμο -μεταξύ αυτών και των ινδικών και κινεζικών ιατρικών σχολών- η αποτοξίνωση είναι ουσιαστικά μια διαδικασία χαλάρωσης, καθαρισμού και τροφής του σώματος που ξεκινάει από μέσα προς τα έξω. Αποβάλλοντας και περιορίζοντας τις τοξίνες και τροφοδοτώντας το σώμα με θρεπτικά συστατικά, προστατεύει κανείς την υγεία του από διάφορες παθήσεις και ταυτόχρονα διασφαλίζει γενικότερα ευεξία και υγεία σε ανώτερο επίπεδο.

20 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ

.
ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ
1). Πίνετε άφθονο νερό όλη την ημέρα. (Περίπου 8-10 ποτήρια νερό την ημέρα). Το νερό όχι μόνο θα σας βοηθήσει να ρυθμίσετε τις κινήσεις του εντέρου σας, αλλά και να σας βοηθήσει να απομακτύνετε και τις τοξίνες. Το νερό και τα άλλα υγρά προσθέτουν όγκο στα κόπρανα, κάνοντας ευκολότερες τις κινήσεις του παχέος εντέρου. Δοκιμάστε να πίνετε αρκετά φλιτζάνια ζεστό ή χλιαρό νερό ή τσάι το πρωί, προκειμένου να διασταλθεί το στομάχι και να ενεργοποιηθεί η διαδικασία της αφόδευσης.

5 ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ


ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ
1) Η απάτη των εμβολίων. Μυστικά έγγραφα αποκαλύπτουν την τρομακτική αλήθεια! Μία από τις μεγαλύτερες Ιατρικές απάτες στην ιστορία! Βάσει του Νόμου περί Ελευθερίας της Πληροφορίας (Freedom of Information Act (FOIA)), στο Ηνωμένο Βασίλειο αίτηση που κατατέθηκε από ιατρό έχει αποκαλύψει μυστικά επίσημα έγγραφα 30 χρόνων που αποδεικνύουν ότι οι εμπειρογνώμονες της κυβέρνησης …

Η ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑ.


Η χειρότερη πηγή ασβεστίου.
Μήπως αυτό σημαίνει ότι μας έχουν κοροϊδέψει και το γάλα δεν περιέχει ασβέστιο; Φυσικά όχι.
Το γάλα περιέχει πολύ ασβέστιο αλλά σε μια μορφή που είναι πολύ δύσκολο να απορροφηθεί από τον άνθρωπο.
Ως αποτέλεσμα το ασβέστιο περνάει από το σύστημα του σώματός μας και εξέρχεται από αυτό σαν άχρηστο.
Μόνο στο ωμό γάλα το ασβέστιο είναι εύκολα απορροφήσιμο. Από την άλλη ωστόσο είναι αδύνατο να βρεις ωμό φρέσκο μη παστεριωμένο γάλα.