Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΚΑΙ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΘΩΡΑΚΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Λόγω της ενέργειας, διατροφής και φαρμακευτικά αξίες,  δρουν  θετικά ενάντια σε πολλές ασθένειες που εμφανίζονται ως αποτέλεσμα του σύγχρονου τρόπου ζωής.
Το Κουνουπίδι είναι ένα λαχανικό από τη Μικρά Ασία και την Μεσόγειο. έχει χρησιμοποιηθεί σε διάφορες μορφές και ποικιλίες για αρκετές χιλιάδες χρόνια, και η σημερινή μορφή του κουνουπιδιού που χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο για πρώτη φορά περιλαμβάνονται στη διατροφή απο τον  15ο αιώνα.