Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ?

Το καλαμπόκι ή αλλιώς αραβόσιτος είναι ένα από τα πιο δημοφιλή σιτηρά

παγκοσμίως και αποτελεί τη βασική τροφή σε πολλές χώρες συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, της Αφρική, κλπ. Όχι μόνο παρέχει τις απαραίτητες θερμίδες για την καθημερινή και σωστή λειτουργία του μεταβολισμού, αλλά επιπλέον είναι μια πλούσια πηγή βιταμινών Α, Β, Ε καθώς και πολλών μεταλλικών στοιχείων.

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΓΕΡΝΑΜΕ?

Είμαστε όλοι εξοικειωμένοι με τα αποκαλυπτικά σημάδια της ηλικίας: τρίξιμο των αρθρώσεων, επιδείνωση της όρασης, επιβράδυνση του μεταβολισμού και δυσκίνητη μνήμη για να αναφέρουμε μόνο μερικά. Αλλά ενώ μπορούμε να περιμένουμε το σώμα μας να γερνά  φυσιολογικά με το πέρασμα του χρόνου,  πότε θα πρέπει να συμβαίνουν αυτά τα σημάδια;

Φυσικές λύσεις για δερματικά προβλήματα!

Βότανα και αιθέρια έλαια μπορούν να σας βοηθήσουν στην προσπάθειά σας να αντιμετωπίσετε προβλήματα του δέρματος…
Δερματικές παθήσεις όπως η ξηροδερμία, η ψωρίαση, τα εκζέματα δεν είναι σπάνιες και δεν αφορούν μόνο μια μικρή ομάδα ανθρώπων, ενώ η αντιμετώπισή τους σε πολλές περιπτώσεις απαιτεί χρόνο και συχνά υποτροπιάζουν. Mε εξαίρεση τις περιπτώσεις που χρήζουν άμεσης ιατρικής φροντίδας, η «εναλλακτική ιατρική» μπορεί να συμβάλλει στη βελτίωση ή και στη θεραπεία ορισμένων από αυτές ή να δράσει συμπληρωματικά στην αγωγή που ήδη ακολουθείτε. Bοηθήστε το δέρμα σας, ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών στους οποίους απευθυνθήκαμε.

Δεν σας κρύβω, κάναμε λάθος.Καρδιoχειρουργός μιλάει για το τι πραγματικά προκαλεί καρδιακές παθήσεις και όχι μόμο αυτές.

Ο Δρ Dwight Lundell
στο PreventDisease

Εμείς οι γιατροί με όλη μας την εκπαίδευση , τη γνώση και την εξουσία, αποκτούμε συχνά ένα αρκετά μεγάλο εγώ και είναι δύσκολο να παραδεχτούμε ότι κάναμε λάθος .
Δυστυχώς όμως αυτό συμβαίνει σε αυτήν την περίπτωση.

Γνωρίστε την ορμόνη που προσφέρει τα καλά της άσκησης χωρίς να γυμνάζεστε

Μια νέα μελέτη υπόσχεται ότι κάποια ημέρα ίσως θα μπορούμε να διατηρούμε καλλίγραμμο κορμί χωρίς να χρειάζεται να… ιδρώνουμε τη φανέλα.
Ερευνητές είδαν ότι η τεχνητή αύξηση των επιπέδων μιας ορμόνης που συνδέεται με την άσκηση, προσφέρει τα καλά της φυσικής δραστηριότητας χωρίς να απαιτείται… δραστηριότητα.