Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Τρόφιμα που μπορούν να κάνουν τη διαφορά!!

Παρότι ο περισσότερος κόσμος ξέρει πως φρούτα και λαχανικά γενικώς θωρακίζουν την υγεία, δύο αμερικανοί επιστήμονες – η διαιτολόγος Τόνια Ράινχαρντ και ο παθολόγος Τζόλε Φέρμαν – επισημαίνουν πως υπάρχουν μερικά τρόφιμα που μπορεί να κάνουν τη διαφορά.
Μην περιμένετε όμως πως θα δείτε άμεσα αποτελέσματα. Ο δρ Φέρμαν λέει πως πρέπει κανείς να βελτιώσει τη διατροφή του για μερικούς μήνες πριν δει τις αληθινές επιδράσεις στις άμυνες του οργανισμού του.

Βαφές μαλλιών: τι κρύβεται πίσω από τη λάμψη;

Η άνοδος του βιοτικού επιπέδου, τα σύγχρονα καταναλωτικά πρότυπα, αλλά και η βαθύτερη επιθυμία των ανθρώπων να είναι αρεστοί στους άλλους, οδήγησε τα τελευταία χρόνια σε εκρηκτική αύξηση τη βιομηχανία καλλωπιστικών προϊόντων και τεχνικών. Ο τομέας των μαλλιών, όπως είναι φυσικό, δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστος από τις εξελίξεις της εποχής και έτσι ένα σημαντικό ποσοστό των γυναικών, αλλά τελευταία και των ανδρών, καταφεύγει στη βαφή τους, είτε για να κρύψει τα σημάδια του χρόνου, είτε για να βελτιώσει την εξωτερική του εμφάνιση.

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟ.... ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΕΑΣ !

Τον κίνδυνο θανάτου αυξάνει η συχνή κατανάλωση κόκκινου κρέατος σύμφωνα με μια μακρόχρονη έρευνα που έκανε η ιατρική σχολή του Χάρβαρντ. Το κόκκινο κρέας αυξάνει τον κίνδυνο για καρκίνο και καρδιακό και οι επιστήμονες προτείνουν την αντικατάστασή του με κοτόπουλο, ψάρια, δημητριακά και ξηρούς καρπούς.

5 επώνυμες δίαιτες προς αποφυγήν!

Τόνοι μελανιού έχουν χυθεί για το αδυνάτισμα και για τις περίφημες δίαιτες που κατά καιρούς ακολουθούν επώνυμοι και μη.
Το ιδανικό βάρος και το αρμονικό σώμα αποτελούσαν ανέκαθεν σημείο αναφοράς της ομορφιάς και της φροντίδας, το ερώτημα όμως είναι πως κατακτάται ένα τέτοιο σώμα. Σίγουρα η κάθε δίαιτα έχει τα μυστικά της και φυσικά όλα τα σώματα και οι οργανισμοί δεν είναι για όλες τις δίαιτες.
Ας δούμε παρακάτω ορισμένες διάσημες δίαιτες που είναι τελικά μάλλον κακό μας κάνουν παρά καλό, σύμφωνα με δημοσίευμα του fox news που επικαλείται τη Βρετανική Ένωση Διαιτολογίας,:

ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ ΩΣ ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ!!!

Dr. Mercola
Πολλοί γονείς δεν σκέφτονται διπλά όσον αφορά τα παιδιά τους για τους εμβολιασμούς ρουτίνας,  δεδομένου ότι είναι ένα ακέραιο, και βαριά προαχθε’ν μέρος του συμβατικού ιατρικού συστήματος.
Ομως η παρούσα απόφαση μπορεί να σας άλλάξει τη ζωή, και ίσως να τελειώσει με τον χειρότερο τρόπο για τα περισσότερα παιδιά από ό, τι μπορείτε να φανταστείτε.