Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Λόγοι για να Ακολουθήσετε ένα Υγιεινό Τρόπο Ζωής

Ένας υγιεινός τρόπος ζωής περιλαμβάνει την κατανάλωση μιας ισορροπημένης διατροφής, την τακτική άσκηση και την αποτελεσματική διαχείριση του στρες. Κάνοντας αυτές τις υγιεινές επιλογές καθημερινά μπορεί να επηρεάσει περισσότερο από απλά τη φυσική σας εμφάνισή - μπορεί επίσης να αυξήσει τόσο το μήκος όσο και την ποιότητα της ζωής σας με την ενίσχυση της ανοσίας σε ασθένειες και διατηρώντας σας συναισθηματικά υγιείς.

Η μέθοδος σωματικής άσκησης Pilates

Το Pilates είναι μια μορφή άσκησης, που αναπτύχθηκε από τον Joseph Pilates, η οποία δίνει έμφαση στην ισορροπημένη ανάπτυξη του σώματος μέσω της δύναμης του πυρήνα. Το Pilates είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και διαδεδομένα συστήματα άσκησης παγκοσμίως. Πολλοί είναι αυτοί που γυμνάζονται με τη μέθοδο Pilates αλλά και που ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν. Αθλητές και χορευτές λατρεύουν αυτή την μέθοδο άσκησης. Επιπλέον αρκετοί ηλικιωμένοι αλλά και γυναίκες μετά την εγκυμοσύνη επιλέγουν να γυμναστούν με αυτό τον τρόπο έτσι ώστε να αποκαταστήσουν τη σωματική τους υγεία.

Κεράσια: Γιατί ωφελούν και τι μας προσφέρουν

Το αγαπημένο φρούτο της άνοιξης μας χαρίζει την αναζωογονητική του γεύση, αλλά όχι μόνο: Γνωρίζατε για παράδειγμα ότι το κόκκινο χρώμα του οφείλεται στην ουσία ανθοκυάνη, αντιοξειδωτικό που προλαμβάνει και καταπολεμά πλήθος ασθενειών; Ή ότι είναι πλούσιο σε βιταμίνες, οξέα και φυτοστερόλες, που προσφέρουν πολλαπλά οφέλη στον οργανισμό μας, με μόλις… 4-5 θερμίδες «επιβάρυνση» ανά καρπό; Δείτε παρακάτω τα οφέλη των κερασιών στην υγεία μας. Τρώμε κεράσια γιατί… -Είναι αντικαρκινικά, εξαιτίας των ανθοκυανινών που περιέχουν, καθώς οι ουσίες αυτές συμβάλλουν στην εξουδετέρωση καρκινογόνων ουσιών.