Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Ο κουρκουμάς είναι εξίσου αποτελεσματικός με 14 συμβατικά φάρμακα

Η κουρκούμη είναι ένα φυτό για το οποίο έχουν γίνει πολλές έρευνες. Οι φαρμακευτικές ιδιότητες και τα συστατικά (κυρίως η κουρκουμίνη) της έχουν αποτελέσει αντικείμενο για πάνω από 5600 δημοσιευμένες κατόπιν ομότιμης αναθεώρησης βιοϊατρικές μελέτες. Στην πραγματικότητα, το 5ετες μας ερευνητικό έργο σχετικά με αυτό το ιερό φυτό αποκάλυψε πάνω από 600 πιθανές προληπτικές και θεραπευτικές χρήσεις, καθώς και 175 ξεχωριστά ευεργετικά αποτελέσματα.
Με δεδομένο τον τεράστιο αριθμό ερευνών που έχουν πραγματοποιηθεί για το συγκεκριμένο μπαχαρικό, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ένας ολοένα αυξανόμενος αριθμός μελετών έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι μπορεί να συγκριθεί με διάφορα συμβατικά φάρμακα, όπως τα παρακάτω:

Οι 8 καλύτεροι τρόποι για την πρόληψη των φλεγμονών Read more: http://enallaktikidrasi.com/2015/03/oi-8-kalyteroi-tropoi-gia-tin-prolipsi-ton-flegmonon/#ixzz3fmOrr69Y

Άρθρο της δρος Amy Shah
Οι χρόνιες φλεγμονές αποτελούν την υποκείμενη αιτία πολλών ασθενειών, όπως ο διαβήτης, η υπέρταση, η αρθρίτιδα, ο καρκίνος, οι καρδιαγγειακές παθήσεις και άλλες. Μειώνοντας τις χρόνιες φλεγμονές στο σώμα σας αντιμετωπίζετε όλες αυτές τις ασθένειες ταυτόχρονα, ενώ θα αισθάνεστε περισσότερη ενέργεια, θα δείχνετε καλύτερα και θα χάσετε βάρος.