Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Ο καλός ύπνος θέλει και την κατάλληλη διατροφή

Μήπως ο ύπνος σας δεν είναι αυτός που θα θέλατε; Αν είστε από αυτούς που θέλουν να κοιμούνται καλά αλλά δεν τα καταφέρνουν, ίσως πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές και στη διατροφή σας.
Επιστημονικές έρευνες τονίζουν σήμερα ότι υπάρχουν συστατικά που μπορούμε να αποφύγουμε ή να προσλαμβάνουμε μέσω της διατροφής που μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα του ύπνου.
Ας τα γνωρίσουμε:

Κολπική μαρμαρυγή: Η απώλεια βάρους βοηθά

Οι άνθρωποι με ακανόνιστο καρδιακό ρυθμό θα μπορούσαν να δουν βελτίωση αν χάσουν βάρος, σύμφωνα με μία νέα μελέτη. Οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Αδελαΐδας της Αυστραλίας διαπίστωσαν ότι οι άνθρωποι που έχασαν πάνω από 30 κιλά και κράτησαν τους υπόλοιπους δείκτες υγείας τους υπό έλεγχο, είδαν μεγάλες βελτιώσεις στα συμπτώματα κολπικής μαρμαρυγής.

Τί είναι τα Αυτοάνοσα Νοσήματα!Γιατί συμβαίνει αυτό;

Τα αυτοάνοσα νοσήματα είναι ασθένειες που προκύπτουν γιατί το σώμα μας επιτίθεται και καταστρέφει τα δικά του κύτταρα και όργανα.
Γνωρίζετε ότι ένας στους δέκα πολίτες στην Ευρωπαϊκή Ένωση πάσχει από κάποιο αυτοάνοσο νόσημα; Είναι η κύρια αιτία χρονίων ασθενειών σήμερα και επηρεάζει την υγεία περισσότερων ανθρώπων απ’ ότι τα καρδιακά νοσήματα ή ο καρκίνος.