Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Ο ΚΟΥΡΚΟΥΜΑΣ ΕΞΙΣΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΥΣΙΠΟΝΑ

Η επιστήμη επιβεβαιώνει  ότι ο κουρκουμάς είναι εξίσου αποτελεσματικός με 14 παυσίπονα

Γράφει ο: Sayer Ji
Turmeric η κουρκουμάς είναι ένα από τα πιο καλά μελετημένα φυτά που υπάρχουν σήμερα.
Οι Φαρμακευτικές ιδιότητες και τα συστατικά (κυρίως της κουρκουμίνης ) αποτέλεσαν το αντικείμενο της πάνω από 5600 κριτές και δημοσιεύονται σε βιοϊατρικές μελέτες . Στην πραγματικότητα,ενα πενταετές  ερευνητικό έργο σε αυτό το ιερό φυτό έχει αποκαλύψει άνω των 600 δυνητικών προληπτικών και θεραπευτικών εφαρμογών, καθώς και ως 175 διακριτές ευεργετικές φυσιολογικές επιδράσεις.
Με δεδομένη την  έρευνα που διεξάγεται σε αυτό το αξιόλογο μπαχαρικό,  ένας αυξανόμενος αριθμός μελετών έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι συγκρίνεται ευνοϊκά με μια ποικιλία από τα συμβατικά φάρμακα, όπως οι εξής:

Το γάλα βλάπτει τα οστά και οδηγεί σε πρόωρο θάνατο

Η Εναλλακτική Δράση έχει δημοσιεύσει δεκάδες άρθρα, μέχρι τώρα που όχι μόνο αμφισβητούν τα υποτιθέμενα οφέλη του γάλακτος στην υγεία αλλά προειδοποιούν και για πολλούς κινδύνους που ελλοχεύει η κατανάλωσή του. Μπορείτε να διαβάσετε τα σχετικά άρθρα εδώ 
Παρακάτω ακολουθεί πρόσφατη δημοσίευση του in.gr την οποία αναδημοσιεύουμε για την τελευταία έρευνα που έρχεται όχι μόνο να ανατρέψει την πεποίθηση ότι το γάλα ενισχύει την οστική μάζα, αλλά αντίθετα συσχετίζει την κατανάλωση γάλακτος με αυξημένα κατάγματα στα οστά και τον πρόωρο θάνατο.

Ο Andreas Moritz μιλάει για τη γρίπη και τα αντιγριπικά εμβόλια

Απόσπασμα από το βιβλίο του Andreas Moritz “Η συνωμοσία των Εμβολίων“, Εκδόσεις Διόπτρα
Εκπλήσσομαι από την ακλόνητη πεποίθηση του κόσμου ότι η γρίπη μεταδίδεται από άτομο σε άτομο, παρότι μελέτες έχουν δείξει ξεκάθαρα ότι δεν νοσούν όλοι όσοι εκτίθενται στον ίδιο ιό. Εν γένει, μόνο 10% ή λιγότερα άτομα από αυτά που εκτίθενται στον ιό, εμφανίζουν συμπτώματα. Σε αυτό το 10%, ο οργανισμός χρησιμοποιεί τον ιό προκειμένου να απαλλαγεί από συσσωρευμένες επιβλαβείς τοξίνες. Στους υπόλοιπους, ο οργανισμός είναι σε θέση να διαχειριστεί τις τοξίνες του, χωρίς τη βοήθεια ενός τέτοιου διαλύτη.