Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Ο Andreas Moritz μιλάει για τη γρίπη και τα αντιγριπικά εμβόλια

Απόσπασμα από το βιβλίο του Andreas Moritz “Η συνωμοσία των Εμβολίων“, Εκδόσεις Διόπτρα
Εκπλήσσομαι από την ακλόνητη πεποίθηση του κόσμου ότι η γρίπη μεταδίδεται από άτομο σε άτομο, παρότι μελέτες έχουν δείξει ξεκάθαρα ότι δεν νοσούν όλοι όσοι εκτίθενται στον ίδιο ιό. Εν γένει, μόνο 10% ή λιγότερα άτομα από αυτά που εκτίθενται στον ιό, εμφανίζουν συμπτώματα. Σε αυτό το 10%, ο οργανισμός χρησιμοποιεί τον ιό προκειμένου να απαλλαγεί από συσσωρευμένες επιβλαβείς τοξίνες. Στους υπόλοιπους, ο οργανισμός είναι σε θέση να διαχειριστεί τις τοξίνες του, χωρίς τη βοήθεια ενός τέτοιου διαλύτη.

Πολλοί άνθρωποι ζουν απομονωμένοι, αλλά προσβάλλονται από την εποχιακή γρίπη, επειδή ο οργανισμός τους συνθέτει ένα στέλεχος ιού, προκειμένου να απαλλαγεί από τις τοξίνες. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο ο ιός της εποχιακής γρίπης μεταλλάσσεται κάθε χρόνο. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό για την επιβίωση του οργανισμού. Αν υπήρχε μόνο ένας τύπος ιού, ο οργανισμός θα αποκτούσε ανοσία σε αυτόν και δεν θα είχε ποτέ την ευκαιρία να αποβάλει τις τοξίνες του, εφόσον αυτό κριθεί αναγκαίο.
Κάθε χρόνο, το CDC ανακοινώνει ότι 36.000 Αμερικανοί πέθαναν εξαιτίας της γρίπης. Και χρησιμοποιεί αυτό το «στατιστικό στοιχείο» για να τρομάξει τον κόσμο, ωθώντας τον να λάβει το ετήσιο ενέσιμο αντιγριπικό εμβόλιο. Αναρωτήθηκε ποτέ κανείς γιατί αυτός ο αριθμός δεν αλλάζει, ούτε κατά ένα ψηφίο, εδώ και τόσα χρόνια;
Η αλήθεια είναι, όπως άλλωστε παραδέχεται και το ίδιο το CDC στην ιστοσελίδα του, ότι ο αριθμός 36.000 επιλέχθηκε από μία μελέτη του 2003, η οποία δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Journal of the American Medication Association. Η μελέτη είχε αναλύσει δεδομένα από εποχιακές γρίπες της δεκαετίας του 1990. Είχε εξετάσει πιστοποιητικά θανάτου που ανέγραφαν ως αίτιο θανάτου κάποια πάθηση του αναπνευστικού ή κυκλοφορικού συστήματος και χρησιμοποίησε «δημιουργία στατιστικών μοντέλων». Με αυτές τις μεθόδους, κατέληξε στο συμπέρασμα των 36.000 θανάτων ετησίως!
Πρόκειται για απλή εικασία, η οποία είναι και αβάσιμη, αν αναλογιστούμε ότι όταν οι δημόσιοι φορείς υγείας θέλουν να «προωθήσουν» μία πάθηση, επικαλούνται ξανά και ξανά δήθεν εργαστηριακά επιβεβαιωμένα αποτελέσματα. Γιατί να μην κάνουν το ίδιο και για έναν αριθμό που αναρτούν στην ιστοσελίδα τους; Επιπλέον, το CDC δεν έχει κάνει την παραμικρή προσπάθεια για να επαναλάβει τις εικασίες του (δηλαδή, να ενημερώσει τον εν λόγω αριθμό) εδώ και μία δεκαετία! Μήπως αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι η «γρίπη» σπάνια αναφέρεται ως αίτιο θανάτου στα πιστοποιητικά θανάτου;
Ένα άλλο γεγονός που οι δημόσιοι φορείς υγείας παραβλέπουν, είναι ότι σε πολλούς ηλικιωμένους (ο επιπολασμός της γρίπης είναι υψηλότερος στα παιδιά και τους ηλικιωμένους, συγκριτικά με άλλες ηλικιακές ομάδες) που εμφανίζουν πολλές ασθένειες, η γρίπη εν γένει αποτελεί δευτεροπαθή επιπλοκή. Η λοίμωξη από μόνη της δεν αρκεί για να καταλογιστεί ο θάνατος στον ιό.
Το CDC όμως είναι εξπέρ στην προώθηση αριθμών που σπέρνουν τον πανικό. Το πρόβλημα είναι ότι στην πλειονότητα των περιπτώσεων, αυτοί οι αριθμοί έχουν ελάχιστη σχέση με την πραγματικότητα. Ο δρ Τομ Τζέφερσον, επικεφαλής μελετών για τα εμβόλια στο ονομαστό Cochrane Database Collaboration, επισημαίνει ότι ορισμένες προβλέψεις του CDC για τη γρίπη πέφτουν έξω!
Αφότου έκανε τη δική του στατιστική ανάλυση για τη γρίπη, διαπίστωσε ότι στα στοιχεία που αφορούν την περίοδο 1992-1993 το CDC έπεσε έξω κατά 84%, για την περίοδο 1994-1995 έπεσε έξω κατά 43% για το βασικό στέλεχος του ιού της γρίπης και κατά 87% και 76% για άλλα δύο στελέχη, και για την περίοδο 1997-1998 έπεσε έξω κατά 84%.
Ωστόσο, αυτό που γνωρίζουμε είναι το εξής: 61.777 άνθρωποι πεθαίνουν από πνευμονία κάθε χρόνο στις ΗΠΑ (θάνατοι του 2001: τελικά στοιχεία για το 2001, NCHS, CDC). Η πνευμονία προκαλείται από σοβαρή πνευμονική συμφόρηση εξαιτίας βακτηρίων. Ωστόσο, η γρίπη προκαλείται από ιούς, όχι από βακτήρια. Οι δημόσιοι φορείς υγείας συγχέουν την πνευμονία με τη γρίπη, προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερη σύγχυση στη διαμάχη γύρω από τη γρίπη.
Στην πλειονότητα των περιπτώσεων, η πνευμονία αντιμετωπίζεται με αντιβιοτικά, τα οποία όμως παρεμποδίζουν την αποτοξίνωση των πνευμόνων. Επιπλέον, επειδή τα αντιβιοτικά καταστέλλουν τους φυσικούς αμυντικούς μηχανισμούς, ο οργανισμός δυσκολεύεται να τα αποβάλει. Όταν, λοιπόν, το άτομο προσβάλλεται από γρίπη και πεθαίνει από αναπνευστική ανεπάρκεια, ο γιατρός μπορεί να αποφανθεί ότι ο ασθενής πέθανε εξαιτίας της γρίπης. Όμως, η αλήθεια είναι ότι ο ασθενής πέθανε εξαιτίας της εσωτερικής συμφόρησης και του αποδιοργανωμένου ανοσοποιητικού του συστήματος.
Τα μικρά παιδιά που έχουν ανοσοποιητικό σύστημα κατεσταλμένο εξαιτίας των εμβολίων, αλλά και οι ηλικιωμένοι που λαμβάνουν τουλάχιστον 2-3 συνταγογραφούμενα φάρμακα (τα οποία πάντα ενεργούν ανοσοκατασταλτικά) και αντιγριπικά εμβόλια σε ετήσια βάση, είναι οι πιο επιρρεπείς ομάδες στη γρίπη.
Η διατήρηση της υγείας του ανοσοποιητικού συστήματος και της καθαρότητας του οργανισμού μέσω αποτοξινώσεων του ήπατος, του παχέος εντέρου και των νεφρών (ανατρέξτε στο βιβλίο μου Αποτοξίνωση του ήπατος και της χολής), είναι ό,τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε σε αυτή τη δύσκολη εποχή που εκτιθέμεθα σε ολοένα και περισσότερες τοξίνες. Πρέπει να κοιμόμαστε αρκετά (8-9 ώρες τη νύχτα), να καταναλώνουμε φρέσκια, θρεπτική τροφή, να απέχουμε από επεξεργασμένα τρόφιμα και ζωική πρωτεΐνη, και να εκτιθέμεθα στον ήλιο, ώστε να προσλαμβάνουμε επαρκή ποσότητα βιταμίνης D.


Read more: http://enallaktikidrasi.com/2014/11/o-andreas-moritz-milaei-gia-ti-gripi-kai-ta-antigripika-emvolia/#ixzz3K3f46GIO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου