Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

οι σταφίδες προστατεύουν τα κύτταρά μας

Οι σταφίδες αποτελούν ένα χαρακτηριστικό παραδοσιακό ελληνικό προϊόν και διακρίνονται για τα μοναδικά οργανοληπτικά χαρακτηριστικά τους.
Αυτός είναι ο λόγος που οι σταφίδες χρησιμοποιούνται ευρέως στη ζαχαροπλαστική και στη μαγειρική για να προσθέσουν ξεχωριστή γεύση και άρωμα. Παρόλα αυτά διακρίνονται και για τα οφέλη τους στην ανθρώπινη υγεία.

20 τροφές που χαρίζουν χρόνια στη ζωή

Υπάρχουν μερικά τρόφιμα που παρέχουν πολλαπλά οφέλη στην υγεία και μπορούν να μας βοηθήσουν να ζήσουμε καλύτερα, χωρίς περιττά κιλά και για περισσότερα χρόνια, γράφει η διατροφολόγος Αμάντα Ούρσελ στην εφημερίδα «Τάιμς» του Λονδίνου.

Η αξία της φλούδας του πορτοκαλιού

είναι γνωστό ότι
το σώμα μας αντιδρά όταν υπάρχει κάτι λάθος
η αντίδρασή του είναι ο τρόπος του να μας επισημάνει ότι “κάτι λάθος είναι εδώ σταμάτησε και δες το”

δεν χρειάζεται να ζούμε με δυσφορία
το σώμα μας είναι εξοπλισμένο με ότι χρειάζεται για να λειτουργήσει και
η φύση μας έχει προμηθεύσει τα απαραίτητα υλικά