Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013
Σκόρδο: Η δυνατή γεύση με ιδιότητες και πλεονεκτήματα
Πίσω από την έντονη γεύση του σκόρδου κρύβεται ένα υγιεινό διατροφικό προφίλ
Το σκόρδο είναι ένας εκπληκτικός τρόπος να προσθέσετε γεύση στην μαγειρική σας χωρίς επιπλέον θερμίδες ή αλάτι. Αλλά γνωρίζατε ότι το σκόρδο προσφέρει κάτι παραπάνω από την έντονη γεύση του; Είναι ένα τόσο σύνηθες και τόσο πολυχρησιμοποιημένο συστατικό που πολύ εύκολα παραβλέπουμε τα υγιεινά οφέλη του.Το σκόρδο ανήκει στο γένος Άλλιο μαζί με τα κρεμμύδια, τα πράσα και τα ασκαλώνια. Όπως η τουλίπα και ο ασφόδελος, το σκόρδο μεγαλώνει από ένα βολβό κάτω από την γη, και παράγει φύλλα και μίσχο. Ο υπόγειος βολβός, με τις σκελίδες, είναι αυτό που χρησιμοποιείται για πάνω από 6000 χρόνια.
Θεραπείες απευθείας από το ντουλάπι της κουζίνας!
Έκζεμα
Το θεραπευτικό τρόφιμο: Νιφάδες βρώμης
Πώς δρουν: Περιέχουν φυτικές ίνες, που αποκτούν ζελατινοειδή μορφή στο νερό, δημιουργώντας ένα προστατευτικό στρώμα πάνω στο δέρμα. Είναι πλούσιες σε πολυακόρεστα λιπαρά, τα οποία ενυδατώνουν το δέρμα, και σε φυσικά καθαριστικά συστατικά, που βοηθούν στην απομάκρυνση του σμήγματος και των μικροβίων από τους πόρους του δέρματος.
Το θεραπευτικό τρόφιμο: Νιφάδες βρώμης
Πώς δρουν: Περιέχουν φυτικές ίνες, που αποκτούν ζελατινοειδή μορφή στο νερό, δημιουργώντας ένα προστατευτικό στρώμα πάνω στο δέρμα. Είναι πλούσιες σε πολυακόρεστα λιπαρά, τα οποία ενυδατώνουν το δέρμα, και σε φυσικά καθαριστικά συστατικά, που βοηθούν στην απομάκρυνση του σμήγματος και των μικροβίων από τους πόρους του δέρματος.
Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013
Η ”σιωπηλή” επιδημία… Οι γιατροί είναι η τρίτη κύρια αιτία θανάτου.
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΠΙΝΟΥΜΕ σκευάσματα τύπου COLA.
Όταν πίνουμε αναψυκτικά τύπου κόλα,
Τα πρώτα 10 λεπτά: 10 κουταλιές ζάχαρης εισχωρούν στο σύστημά σας (100% της προτεινόμενης ημερήσιας χρήσης). Ο λόγος που δεν κάνετε αμέσως εμετό από την υπερβολική δόση ζάχαρης είναι το φωσφορικό οξύ που κόβει την γεύση και σας επιτρέπει να κρατήσετε το αναψυκτικό στο στομάχι σας.
20 λεπτά: Το ζάχαρο σας προκαλεί μια έκρηξη ινσουλίνης. Το συκώτι σας ανταποκρίνεται σε αυτό , μετατρέποντας όση ζάχαρη μπορεί σε λίπος (και υπάρχει πολύ ζάχαρη αυτή τη στιγμή)
Τα πρώτα 10 λεπτά: 10 κουταλιές ζάχαρης εισχωρούν στο σύστημά σας (100% της προτεινόμενης ημερήσιας χρήσης). Ο λόγος που δεν κάνετε αμέσως εμετό από την υπερβολική δόση ζάχαρης είναι το φωσφορικό οξύ που κόβει την γεύση και σας επιτρέπει να κρατήσετε το αναψυκτικό στο στομάχι σας.
20 λεπτά: Το ζάχαρο σας προκαλεί μια έκρηξη ινσουλίνης. Το συκώτι σας ανταποκρίνεται σε αυτό , μετατρέποντας όση ζάχαρη μπορεί σε λίπος (και υπάρχει πολύ ζάχαρη αυτή τη στιγμή)
Εγγραφή σε:
Αναρτήσεις (Atom)