Τα τρανς λιπαρά δεν αυξάνουν μόνο τα επίπεδα της κακής χοληστερόλης,
όπως κάνουν και τα κορεσμένα λίπη, αλλά, σύμφωνα με τους διατροφολόγους,
ρίχνουν και τα επίπεδα της καλής χοληστερόλης, η οποία έχει αποδειχθεί
ότι μας προστατεύει από τις φλεγμονές και κυρίως τις καρδιακές παθήσεις.
Σύμφωνα με έρευνες, καθώς τα τρανς λιπαρά παρέχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στα προϊόντα, αλλά και καλύτερη υφή, χρησιμοποιούνται κατά κόρον από τη βιομηχανία τροφίμων.
Σύμφωνα με έρευνες, καθώς τα τρανς λιπαρά παρέχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στα προϊόντα, αλλά και καλύτερη υφή, χρησιμοποιούνται κατά κόρον από τη βιομηχανία τροφίμων.