Τα τρανς λιπαρά αυξάνουν, όχι μόνο τα επίπεδα της κακής χοληστερόλης,
ακριβώς όπως τα κορεσμένα λίπη, αλλά επίσης μειώνουν την καλή
χοληστερόλη που μας προστατεύει από τις καρδιακές παθήσεις και αυξάνουν
τη φλεγμονή.
Η βιομηχανία τροφίμων χρησιμοποιεί συχνά τα τρανς λιπαρά, καθώς παρέχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στα προϊόντα και παράλληλα καλύτερη υφή.
Η βιομηχανία τροφίμων χρησιμοποιεί συχνά τα τρανς λιπαρά, καθώς παρέχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στα προϊόντα και παράλληλα καλύτερη υφή.