Τα τελευταία αποτελέσματα μιας μελέτης 25 ετών που αφορά το ρόλο της
διατροφής στη γήρανση δείχνουν σημαντική μείωση θνησιμότητας και
ασθενειών σε πιθήκους που καταναλώνουν μια δίαιτα με λίγες θερμίδες.
Η μελέτη, η οποία ξεκίνησε στο Πανεπιστήμιο του Wisconsin-Madison το 1989, είναι μία από τις δύο εν εξελίξει, μακροπρόθεσμες μελέτες που γίνονται στις ΗΠΑ για να εξεταστούν οι επιπτώσεις μιας δίαιτας μειωμένων θερμίδων.
Η μελέτη, η οποία ξεκίνησε στο Πανεπιστήμιο του Wisconsin-Madison το 1989, είναι μία από τις δύο εν εξελίξει, μακροπρόθεσμες μελέτες που γίνονται στις ΗΠΑ για να εξεταστούν οι επιπτώσεις μιας δίαιτας μειωμένων θερμίδων.