Για ποιο λόγο πρέπει να τα εντάξουμε στη διατροφή μας .Τα τρόφιμα που
δεν πρέπει ποτέ να λείπουν από τη διατροφή μας είναι τα πράσινα,
φυλλώδη λαχανικά.
Είναι πλούσια σε βιταμίνες Α, Β και Κ, σε βασικά μέταλλα όπως ασβέστιο, σίδηρο, κάλιο και μαγνήσιο και σε αντιοξειδωτικά, που προστατεύουν έναντι της καταστροφής των κυττάρων.
Τα φυλλώδη λαχανικά περιέχουν φυτοχημικά -φυσικές ενώσεις που μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη της σκλήρυνσης των αρτηριών και των φλεγμονών που συνδέονται με καρδιακές παθήσεις.
Είναι πλούσια σε βιταμίνες Α, Β και Κ, σε βασικά μέταλλα όπως ασβέστιο, σίδηρο, κάλιο και μαγνήσιο και σε αντιοξειδωτικά, που προστατεύουν έναντι της καταστροφής των κυττάρων.
Τα φυλλώδη λαχανικά περιέχουν φυτοχημικά -φυσικές ενώσεις που μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη της σκλήρυνσης των αρτηριών και των φλεγμονών που συνδέονται με καρδιακές παθήσεις.