Μήπως μαγειρεύετε τον θάνατό σας;
Άρθρο του Γουϊλιαμ Φαλούν στο Life Extension
Οι άνθρωποι στις μέρες μας κατατάσσουν τα τρόφιμα ως υγιεινά ή επικίνδυνα.
Παραβλέπoντας συχνά τα ισχυρά ευρήματα που δείχνουν ότι το μαγείρεμα των τροφίμων έχει πολλά να κάνει με το αν εμποδίζουν ή προκαλούν την ασθένεια.
Άρθρο του Γουϊλιαμ Φαλούν στο Life Extension
Οι άνθρωποι στις μέρες μας κατατάσσουν τα τρόφιμα ως υγιεινά ή επικίνδυνα.
Παραβλέπoντας συχνά τα ισχυρά ευρήματα που δείχνουν ότι το μαγείρεμα των τροφίμων έχει πολλά να κάνει με το αν εμποδίζουν ή προκαλούν την ασθένεια.
Ένα παράδειγμα είναι τα ψάρια.
Γνωρίζουμε ότι όσοι τρώνε ψάρια του ωκεανού έχουν λιγότερα καρδιακά επεισόδια … αλλά αν κάποιος τρώει μόνο τηγανητά ψάρια, αυξάνει τον κίνδυνο των καρδιακών παθήσεων. 1,2
Γνωρίζουμε ότι όσοι τρώνε ψάρια του ωκεανού έχουν λιγότερα καρδιακά επεισόδια … αλλά αν κάποιος τρώει μόνο τηγανητά ψάρια, αυξάνει τον κίνδυνο των καρδιακών παθήσεων. 1,2