Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Κληρονόμησες την προδιάθεση και όχι την ασθένεια

Ένας από τους πιο διαδεδομένους μύθους στο χώρο της υγείας, είναι ο μύθος της κληρονομικότητας. Ότι, δηλαδή, το DNA μας καθορίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό από τι θα νοσήσουμε και, μάλιστα, και σε ποια ηλικία. Και εσύ που δεν κατέχεις τη γνώση, πιστεύεις σε αυτή τη διαστρέβλωση της πραγματικότητας (κύρια από τους ιατρούς) και συνεχίζεις αμέριμνος να αδιαφορείς για την υγεία σου περιμένοντας το ξαφνικό χτύπημα της μοίρας.

Σου έχουν πιπιλίσει το μυαλό ότι η ανίατη ασθένειά σου οφείλεται στην αδύναμη κράση σου και στα ελαττωματικά γονίδια που κληρονόμησες. Σε έχουν πείσει, επίσης, ότι θα υποφέρεις για όλη σου τη ζωή (από τη στιγμή της διάγνωσης) από ρευματοειδή αρθρίτιδα, νόσος lupus, σκλήρυνση κατά πλάκας, ψωριακή αρθρίτιδα και άλλες «ανίατες» ασθένειες.
Αυτό πίστευα και εγώ. Μέχρι τα 30 μου, λειτουργούσα με βάση το ιατρικό πρωτόκολλο και αντιμετώπιζα τα διάφορα προβλήματα υγείας μου, αναθέτοντας την ευθύνη και την επίλυση τους σε τρίτους, ώσπου άρχισα να ερευνώ το θέμα σε βάθος. Πώς πέθαναν οι γονείς μου από καρκίνο, χωρίς προηγούμενο οικογενειακό παρόμοιο ιατρικό ιστορικό; Αφιέρωσα 8 ολόκληρα χρόνια από τη ζωή μου σε ταξίδια, μελέτη έγκυρων επιστημονικών βιβλίων, εντύπων και ερευνών. Ξενυχτούσα και παρέμενα άυπνος επί μέρες, ψάχνοντας την αλήθεια στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ. Ζητούσα θεϊκή καθοδήγηση σε κάθε μου βήμα.
Και, τελικά, η ΑΛΗΘΕΙΑ μου φανερώθηκε. Η κληρονομικότητα ευθύνεται μόνο για το 7% όλων των ασθενειών.Και αυτό το ποσοστό είναι το μεγαλύτερο απ’ αυτά που αναφέρονται. Το υπόλοιπο 93% έχει να κάνει με τον τρόπο ζωής και, κύρια, με τον τρόπο διατροφής.
Ο καρκίνος, όπως και οποιαδήποτε άλλη ασθένεια, δεν είναι ανίατη. Δεν υπάρχουν ανίατες ασθένειες. Υπάρχουν μόνο ανίατοι ασθενείς. Ασθενείς οι οποίοι έχουν δεχτεί μοιρολατρικά τη θέση τους και δεν έχουν ούτε τη ψυχική δύναμη, αλλά ούτε και τη ζωτική ενέργεια να συνεχίσουν το ταξίδι της ζωής. Αυτούς τους ανθρώπους δεν μπορεί να τους βοηθήσει ούτε ο ίδιος ο θεός. Και γι’ αυτό ΠΡΕΠΕΙ να μας αποχαιρετήσουν. Η αποστολή τους στη γη έχει τελειώσει. Και, δυστυχώς, για τους περισσότερους, σε πολύ μικρή ηλικία.
Αγαπημένα μου αδέλφια! Η αλήθεια δεν επιδέχεται συμβιβασμούς. Συμβιβαστικές λύσεις του τύπου «όλα με μέτρο», αποδέχονται μόνο οι αδύναμες ψυχές. Εάν είσαι πραγματικά πολεμιστής του φωτός, σήκω πάνω και πάλεψε για τη ζωή σου. Εκτίμησε το δώρο της ζωής που σου χαρίστηκε και από σήμερα κιόλας κάνε την υγεία σου πρώτη προτεραιότητα. Εσύ και μόνο ΕΣΥ είσαι υπεύθυνος για την τωρινή κατάσταση της υγείας σου. 20 – 30 – 40 χρόνια ταλαιπωρείς το σώμα σου. Τι περίμενες;
Και το οξύμωρο της υπόθεσης; Συνεχίζεις να βασανίζεσαι και να σπαταλάς το χρόνο σου, τα χρήματα σου και, κυρίως, τη ψυχική γαλήνη σου, για να αλλάξεις τα όσα δεν αλλάζουν. Τα κληρονομικά φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά σου. Τη σκελετική κατασκευή σου, το χρώμα των μαλλιών σου, το χρώμα των ματιών σου, το σωματότυπό σου, το χρώμα του δέρματος σου και το ύψος σου.
Μην εμπιστεύεσαι την υγεία σου σε τρίτους. Κατά την ταπεινή μου γνώμη και μετά τη βιωματική εμπειρία 25 χρόνων, μπορώ να δηλώσω με απόλυτη υπευθυνότητα, ότι οι ιατροί και τα νοσοκομεία είναι απαραίτητα ΜΟΝΟ στις εξής περιπτώσεις:
1) Διάγνωση ασθενειών
2) Ιατρικά τέστ
3) Αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών
4) Εγχειρήσεις μετά από ατυχήματα
  • Οφείλεις να μάθεις ότι ο καρκίνος είναι απόλυτα αντιστρέψιμος
  • Οφείλεις να γνωρίζεις ότι εύκολα, ανέξοδα και, κυρίως, ανώδυνα μπορείς να απαλλαγείς από οποιαδήποτε ασθένεια του σύγχρονου πολιτισμού
  • Οφείλεις να εγκαταλείψεις τον άσχημο τρόπο ζωής σου
  • Οφείλεις να αποκτήσεις διατροφική παιδεία
  • Οφείλεις να ξεφορτωθείς όλα τα δεκανίκια σου, όπως: φάρμακα, συμπληρώματα, βοτανικά μαντζούνια, ομοιοπαθητικά σκευάσματα
  • Οφείλεις να ενηλικιωθείς και να πάψεις να πιστεύεις σε διάφορα παραμύθια περί θεραπείας διάφορων εναλλακτικών μεθόδων
Ο θεός (η φύση) επέτρεψε να έχεις προβλήματα για να ΑΦ – ΥΠΝΗΣΤΕΙΣ. Και όπου σου δίνεται πρόβλημα, σου δίνεται και η λύση. Είναι δίπλα σου, μπροστά σου.
Άνοιξε τα μάτια σου και ΔΕΣ!
Η κληρονομικότητα, λοιπόν, είναι ένας μεγάλος μύθος στο χώρο της υγείας. Και σ’ αυτό έχεις συμβάλλει και εσύ με την ανεύθυνη στάση ζωής σου.
Αυτό που καθορίζει το επίπεδο της υγείας σου είναι οι επιλογές στον καθημερινό τρόπο ζωής σου και κύρια της διατροφής σου (τουλάχιστον 70%).
Η αλήθεια, για προφανείς λόγους, πάντα αποκρύπτεται. Η αλήθεια είναι τόσο πολύτιμη και σημαντική που πάντα περιτριγυρίζεται από τους σωματοφύλακες του ψεύδους και της απάτης.
Αγαπημένα μου αδέλφια! Η υγεία σας είναι το μεγαλύτερο κληρονομικό και αναφαίρετο δικαίωμα σας. Είναι το πολυτιμότερο αγαθό σας. Μην περιμένετε να τη χάσετε, για να εκτιμήσετε την αξία της.
Ξεκίνα, λοιπόν, από σήμερα. Αναζήτησε την αλήθεια. Και, κατόπιν, κάνε αυτό που όλοι φοβούνται. Βίωσε τη γνώση και με βάση την εμπειρία θα οδηγηθείς στην αλήθεια. Μέσα από τη δοκιμή και τα λάθη θα φθάσεις στη δική σου αλήθεια. Καθοδηγούμενος από το βασικό και αλάνθαστο γενετήσιο ένστικτο σου. Και τότε θα είσαι ελεύθερος. Δε θα έχεις ανάγκη τη γνώση κανενός «γκουρού» (ούτε ακόμη τη δική μου). Θα πάψεις να τρέχεις και να αναζητάς λύσεις και απαντήσεις σε διάφορους ειδικούς.
Θα έρθει η ώρα που θα γνωρίσεις. Αλλά μέχρι τότε… αναζήτησε την αλήθεια. Ενημερώσου. Ζήτα βοήθεια και καθοδήγηση ΜΟΝΟ από ανθρώπους που έχουν φτάσει εκεί, όπου εσύ επιθυμείς να φθάσεις. Και τότε θα γαληνέψεις.
Και θα είσαι γεμάτος να μοιραστείς όλη την ΑΛΗΘΕΙΑ με αγάπη.
Με όλους…
Καλό ταξίδι…
Δράσε τώρα! Αύριο μπορεί να είναι ήδη πολύ αργά για την υγεία σου…
 Σπάρτακος
http://www.spartacus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου