Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

ΓΑΛΑ ΧΩΡΙΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ!

Ένα πράγμα που δεν θα δεις ποτέ στις διαφημίσεις είναι η αλήθεια:
Οι αγελάδες παράγουν γάλα για τον ίδιο λόγο που παράγουν και οι άνθρωποι – για να θηλάσουν τα μωρά τους. Γάλα χωρίς εγκυμοσύνη δεν υφίσταται!

Κάθε φορά που αγοράζεις οποιοδήποτε προϊόν που περιέχει γάλα γίνεσαι συνένοχος σε ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα!
Το νεογέννητο μοσχαράκι αποχωρίζεται βίαια από την μητέρα του, η οποία το κυοφορούσε για εννέα ολόκληρους μήνες.
Ο θρήνος, ο πόνος και η απελπισία που ακολουθεί την μαγική στιγμή της γέννησης συντροφεύει για εβδομάδες τόσο την μάνα, όσο και το παιδί της και γίνεται ο δεύτερος χειρότερος εφιάλτης και για τους δύο.
Ντροπή σε όλους όσους στηρίζουν τη βία στα ζώα εν έτη 2015.
Δεν θα πρέπει να υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος που να μην αισθάνεται ντροπή, όταν συμμετέχει στην πραγματοποίηση του χειρότερου εφιάλτη μιας μάνας.
Τα νεογέννητα μοσχαράκια απομακρύνονται από την μητέρα τους μέσα σε 24 με 48 ώρες. Έτσι το γάλα παραμένει διαθέσιμο για τον άνθρωπο να το κλέψει και να το χρησιμοποιήσει ο ίδιος.
Όλα τα αρσενικά μοσχαράκια και η πλειοψηφία των θηλυκών είτε θα δολοφονηθούν αμέσως μετά τη γέννησή τους, μιας και είναι τα “άχρηστα υποπροϊόντα της γαλακτοβιομηχανίας” είτε θα μεταφερθούν σε στάβλους πάχυνσης για να καταλήξουν, πριν καλά καλά φτάσουν τον 1ο χρόνο της ζωής τους σε κάποιο σφαγείο και από εκεί στο χασάπικο της γειτονιάς.
Ένα μέρος από θηλυκά μοσχαράκια, αφού υποστούν αποκεράτωση με καυτό σίδερο και αφού τους κόψουν τις ουρές, φυσικά όλα αυτά χωρίς αναισθησία, θα μεγαλώσουν ώστε να αντικαταστήσουν μια άλλη αγελάδα που έπαψε να παράγει αρκετό γάλα ή δεν κατάφερε να μείνει έγκυος, συνήθως μετά από 4 με 5 χρόνια, οπότε και θα σταλεί για σφαγή.
Υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να σταματήσεις την εκμετάλλευση, την κακοποίηση και την δολοφονία των αγελάδων: να σταματήσεις να κλέβεις το γάλα τους και να τρως τα παιδιά τους!
Απελευθερώσου από τον εγωισμό σου! Σταμάτα να τρέφεσαι με τον τρόμο των γύρω σου! Go Vegan!
Vegan Art: Nir Vana
http://269lifegreece.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου