Το τσιγάρο και η κατανάλωση κρέατος και προϊόντων του αποτελούν τις κυριότερες αιτίες εμφάνισης καρκίνου.
Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξε μελέτη που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Nutrients και αξιοποίησε στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, σε σχέση με την εμφάνιση διαφόρων μορφών καρκίνου.
Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξε μελέτη που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Nutrients και αξιοποίησε στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, σε σχέση με την εμφάνιση διαφόρων μορφών καρκίνου.