Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Το εμβόλιο Gardasil υπεύθυνο για πρόκληση σκλήρυνσης κατά πλάκας και την άμεση καταστολή ανοσοποιητικού συστήματος σε 15χρόνη...

Αρχειοθέτηση Κατηγορίας: Σύναψη έκθεσης Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων και τελικό πόρισμα για το εμβόλιο Gardasil μετά από χορήγηση σε 15χρόνη και πρόκληση σκλήρυνσης κατά πλάκας και την άμεση ανάσχεση/καταστολή του ανοσοποιητικού της συστήματος
Ο κ. Jean-Christophe Coubris, δικηγόρος υπεράσπισης για την Marie-Oceane,μια έφηβη που τραυματίστηκε από το εμβόλιο, έχει ασκήσει κατηγορίες με τη γαλλική εισαγγελία της Bobigny, στα περίχωρα του Παρισιού, έναντι τόσο της Laboratoire Sanofi Pasteur MSD και της γαλλικής αρχής Agence Nationale du Φάρμακο (ANSM) , το γαλλικό Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων, για παράβαση της πρόδηλης καθήκον τους να διασφαλίσουν την ασφάλεια και για την περιφρόνηση των προφύλαξης και της πρόληψης.
Μόλις πριν από λίγους μήνες, λόγω των εκατοντάδων ανεπιθύμητων ενεργειών από το εμβόλιο κατά του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας στην Ιαπωνία και τις παρενέργειες/βλάβες που προκάλεσε και την αναπηρία σε πολλούς εφήβους η χορήγηση του Cervarix και Gardasil HPV σε ενέσιμα εμβόλια. Τον Ιούλιο του 2013, το Ιαπωνικό υπουργείο Υγείας εξέδωσε ανακοίνωση σε εθνικό επίπεδο ότι ο εμβολιασμός για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας δεν θα πρέπει πλέον να συνιστάται στην Ιαπωνία. Ιάπωνες έφηβοι που έλαβαν τα εμβόλια είναι τώρα σε αναπηρικά καροτσάκια με βλάβες στον εγκέφαλο και το νωτιαίο μυελό.

Το εμβόλιο κατά του HPV είναι ίσως η μεγαλύτερη φάρσα εμβολιασμών κατά τον τελευταίο αιώνα . HPV εμβόλια δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια παγκόσμια άσκηση κερδοσκοπούν σε βάρος της υγείας των παιδιών. Λόγω της συντριπτικής σε ποσοστό των παρενεργειών που σχετίζονται με το εμβόλιο, οι υπηρεσίες υγείας τώρα ενθαρρύνουν τους επαγγελματίες της υγείας να μην αναφέρουν τις ανεπιθύμητες αντιδράσεις, μια σαφή ένδειξη ότι κάτι είναι πολύ λάθος.
 
Κατάθεση αγωγής από την τραυματισθείσα νεαρή

Μια πρώτη ένεση του Gardasil χορηγείται στη Marie-Oceane, ηλικίας 15 στις 11 Οκτωβρίου 2010. Το εμβόλιο είχε προταθεί για την πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.
Μια δεύτερη ένεση του εμβολίου χορηγήθηκε σε Marie-Oceane στις 13 Δεκεμβρίου, 2010. Τα πρώτα κλινικά συμπτώματα εμφανίστηκαν στα μέσα Φεβρουαρίου του 2011 και ήταν γρήγορα διαγνωσιμα ως οξεία διάχυτη εγκεφαλομυελίτιδα ή σκλήρυνση κατά πλάκας.
Η Marie-Oceane επανειλημμένα νοσηλεύτηκε για τους επόμενους μήνες. Έχασε προσωρινά την όρασή της και τη λειτουργική χρήση των ποδιών της. Κατά τη διάρκεια μιας από αυτές τις κρίσεις, το πρόσωπό της ήταν εντελώς παράλυτο.
Η Θεραπεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Μπορντό έχει οδηγήσει σε μια ελαφρά βελτίωση στη συνολική κατάσταση της, αλλά με σοβαρές παρενέργειες.Μόλις τα πρώτα συμπτώματα εμφανίστηκαν, οι γιατροί της Marie-Oceane θεώρησαν ως ύποπτο για μια σύνδεση με το εμβόλιο Gardasil.
Οι γονείς της Marie-Oceane έχουν αναφερεί αυτή την παρενεργεία στην Επιτροπή Συνδιαλλαγής de et d'Indemnisation des médicaux (ΚΠΕ) d'Aquitaine για να καθοριστεί η αιτία και το αποτέλεσμα του ρόλου του εμβολίου.
Τα συμπεράσματα της ομάδας εμπειρογνωμόνων ελήφθησαν τον Ιούνιο του 2013.
Δήλωσαν ότι φαίνεται να υπάρχει μια σαφής σύνδεση μεταξύ των σοβαρών παθήσεων της Marie-Oceane και το εμβόλιο.
"Μια σε βάθος ανάλυση όλων των πληροφοριών στο αρχείο, η οποία περιελάμβανε μια πληθώρα αναφορών, επιβεβαιώνει ότι νευρολογικές διαταραχέςτης Marie-Oceane Β είναι σύμφωνες με ιατρογενείς μετά τον εμβολιασμό της νόσου."

Σε ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου 2013, η κ. . Patrick Maire, πρόεδρος της Aquitaine CCI, δήλωσε ότι Laboratoire Sanofi Pasteur MSD ήταν υπεύθυνη για αυτό.
Η Marie-Oceane κατηγορεί την Laboratoire Sanofi Pasteur MSD ότι παραμελεί να ενημερώσει τους αποδέκτες του εμβολίου Gardasil για τους κινδύνους του κεντρικού νευρικού συστήματος με την πρόκληση φλεγμονής, ενώ ο κίνδυνος αυτός αναγνωρίστηκε ήδη από το 2009 σε δυσμενείς επιπτώσεις αναφοράς.
Η Marie-Oceane θεωρεί ότι με τη μη ανάληψη δράσης κατά της Laboratoire Sanofi Pasteur , η ANSM έχει σαφώς αποτύχει στο ρόλο του φύλακα της ιατρικής.
Μόλις πριν από δύο χρόνια, μια δημοσίευση στο περιοδικό Annals of Medicine εκτεθεί το δόλιο χαρακτήρα των εμβολίων για τον ιό των ανθρώπινων θηλωμάτων (HPV) . Βασικά μηνύματα αναφέρουν οι ερευνητές περιλαμβάνουν την έλλειψη αποδεικτικών στοιχείων για τυχόν HPV εμβολίων στην πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας και την έλλειψη αξιολόγησης των κινδύνων για την υγεία. Οι ερευνητές δήλωσαν ότι οι γιατροί θα πρέπει να υιοθετήσουν μια πιο αυστηρή προσέγγιση βασισμένη σε στοιχεία της ιατρικής, έτσι ώστε να παρέχουν μια ισορροπημένη και αντικειμενική εκτίμηση των κινδύνων και τα οφέλη του εμβολίου στους ασθενείς τους.
Πηγή: vaccineliberationarmy.com
Επιμέλεια/έρευνα.στοιχειοθέτηση:Δρ.Κων/νος Μουρούτης
http://olazoi.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου